MENÜ

Ömür boyu Demba Ba!

Abone Ol Google News
Haberin Devamı

Stoperler kale çizgisinden top çıkarmaya bayılırlar. Tribünlerin gol diye ayağa kalktığı topu önlemekten daha güzel ne olabilir ki? Sağ bek testini geçemediği için, stoperde ne yapacağı merak edilen Necip, Tunay’ın köşeye giden topunu kafayla çıkarınca stoper sınavını geçiverdi. Rakipteyse bu sınavı geçemeyen bir oyuncu var. Genç Mert’in ceza sahası içerisinde yapmaması gereken müdahalelerdeki ısrarı Beşiktaş’a en büyük ikram. Sosa’yı düşürüşü inandırıcı gözükmedi ama, Ersan’a yaptığı el hareketi bariz penaltı. Kasımpaşalı futbolcuların hakeme itirazı ise garip. Bu itirazlara hakemin gösterdiği kartlar da çok doğruydu.

Her geçen gün artıyor

Sosa’nın Beşiktaş’a katkısı her geçen gün artıyor. Düşündüğü her şeyi yapabilmesi Beşiktaş’a birçok pozisyon kazandırıyor. Kazandırmaya da devam edecek. Çünkü Sosa’nın çok göze batmayan iyi oyununda bir istikrar var. Kötü oynadığı maç yok gibi. Demba Ba’ya ömür boyu kontrat teklif etmek lazım. Demde De oluncaya kadar oynasın. Penaltı vuruşundaki ustalığı, ikinci gol öncesinde kendini off-side pozisyonundan çıkarışı ders olarak gösterilmeli.

O hala alışmadı...

Motta’da inanılmaz bir düşüş var. Top kaybetmesine biz alıştık ama o alışmadı. Kendini de kaybediyor. Sarı kart gördüğü pozisyonun hemen ardından yaptığı müdahalede ikinci sarıyı görmemesi hakemin insafı. Oyunun hemen başı olmasa Özgür Yankaya’nın Motta’yı oyundan atması işten bile değil.

En önemli aday yapıyor

Futbol adına keyifli bir maç olmadı. Rakibin hatalarını değerlendiren Beşiktaş maçın galibi. Her geçen gün artan tecrübesi, Kartal’ı şampiyonluğun en önemli adayı yapıyor. Ayrıntılara dikkat. Kasımpaşa’nın ise temposunu arttırması ve bireysel yetenekleriyle yetinmeyip takım gibi oynaması lazım. İbre aşağıyı gösteriyor.

YORUM YAZ