MENÜ

Ne çektin be...

Abone Ol Google News
Haberin Devamı

Galatasaray’ın defans dizilişini görünce anladık ki Melo yine üçlü çektirecek. Maçtan sonra olmasını dilerdik ama daha devre olmadan üçlüyü çektik. Allah çektirmesin diyeceğiz, lâkin hocamız Prandelli bu ızdırabı bize daha çoook çektirecek gibi. Sayın hocam illa defansını üçlü oynatacaksan yanında Hakan Balta oturuyor. Hakan sol stoperde diğer stoperlerinden daha iyi oynar. En azından oyun kuruluşunda soldan atağa çıkmakta zorlanmazsınız. Çünkü Hakan’ın sol ayağı değil soy adı ‘Balta’. Melo’nun yeri orası değil. Kafasıyla topu düzelten adam vakit kaybeder. Ama Welbeck kafasıyla kontrol ettiği topla Muslera’nın burnunun dibine giriyor, Melo hâlâ geride. Sanchez yanından yürüyerek geçiyor. Al Melo’yu mevkisine Galatasaray camiasını rahatlat hocam. Seçim yaklaşıyor, başkanlığa aday bile çıkmayacak.

Szczesny’nin atılışı arife, Sanchez’in oyundan alınışı da bayramımız olunca Burak’a tek iş kaldı. Kurbanı kesmek. Burak kramponları iyi bilemiş. Siftahı yaptık. Eksik rakibe karşı Umut ve Bruma ile iki de forvet takviyesi. Melo orta sahaya Sneijder de forvet arkası. Graziye Sinyor. Haydi Cim Bom.

Maçtan önce kadroları eksikti. Sahada da eksik kaldılar, oh ne âlâ... Değişen bir şey yok hâlâ. Özil’in futbolu hep mesut. Welbeck çifte şanzımanlı. Deviri hiç düşmüyor, enerjisi tükenmiyor.

Bunları yapamadıkça...

Eksik kaldıklarında bile oyunun hakimiyetini ele geçiremedik. Kontrada net pozisyonlar yakaladılar. Biz çözümü bireysellikte arıyoruz. Yıldız futbolcu bizi şampiyon yapacak sanıyoruz. Hocanın biri gelsin, biri gitsin. Çabuk oynamadıkça, takım boyumuzu kısaltmadıkça, yardımlaşmadıkça, ben değil biz olmadıkça eksik olan biziz..

YORUM YAZ