MENÜ

Hoş geldin 'Aziz'im

Abone Ol Google News
Haberin Devamı

Koy Arda’yı göbeğe. Ver topu ayağına oynasın, oynatsın. Stoperler top kullanmada rahat, 'bek'lerimiz atağa çıkmada hazır ol. Haydi milliler uygun adım marş marş..

Selçuk’ta, Arda’yı yanında görünce öyle keyiflenmiş ki topa sahip olmada ezici bir üstünlüğümüz var. İlk yarıda oynanan oyun mükemmele yakın. Girdiğimiz bir sürü gol pozisyonu var. Pinti olsak, pozisyonları harcamasak maç erken bitecek. Serdar Aziz’in ilk milli maçı, son milli maçı olmayacak. Müdahaleleri yerinde. Top kullanmada başarılı. Toplu topsuz derinlik vermeyi çok iyi biliyor. Yan toplarda da etkili. Semih’le uyumları da ilk maç için mükemmel. Milli takıma hoş geldin ‘Aziz’im. Volkan ve Olcay’ın etkisiz oyunları kanat varyasyonlarımızı 'bek’lerimizin performanslarına endeksledi.
Ozan’ın gollük ortaları, Caner’inde uzaktan şutları sayesinde pozisyon zenginiyiz. Ah şu son vuruşlar...

Golü kaçırdıktan 3 dakika sonra topu penaltı noktasına dikmek yürek ister. Ama bizim cesur yüreğimiz var. Aferin Burak. Cesaretin gollerini getirdi. Hakem’in verdiği penaltı kararı Kazak’lara hediye. Yoksa gol atmaları çok zordu. Çünkü kaleci Volkan’ın rakibe ikramı yok. Yan toplarda kendine güveni tam. Uzatmadaki kurtarışı da muhteşemdi.

Ah be Arda...

Ozan Tufan yaşına başına bakmadan milli takımın banko adamı olma yolunda büyük adımlar atıyor. Ön liberodaki başarılı performansının yanında gerektiğinde sağ bek oynayabilmesi de çok yönlü oyununun bir belgesi. Alt yaş guruplarında gösterdiği başarıyı A milli takıma da taşıdı. Bu maçla sadece 3 puan değil, özgüvenimizi kazandık. Grup sonunculuğu bize yakışmıyordu. Yukarılara uzandık. Ah be Arda.. Görmeseydin şu kartı da seyretseydik seni ardarda..

YORUM YAZ