MENÜ

Galatasaray'dan da Pereira'ya teşekkür!

Abone Ol Google News
Haberin Devamı

Bu geri zekalıların evinde elektrik kesilse meşale yakmak akıllarına gelmez. Zaten evlerinde de bulundurmazlar. Çoluk çocuk var, yaşlı başlı insanlar var. Tehlikeli. Bu aklı kıtlar, evlerinden uzak tuttukları tehlikeyi stada niye götürürler ki? Astım olup da Fenerbahçe sevgisi ağır basanlar yok mu? Bu ülkede tansiyonu Galatasaray’la beraber düşüp kalkan futbolseverler yaşamıyor mu? İlk yarının 5 dakika uzamasının sebebi sahaya atılan meşaleler. Dumansız hava sahası rüyası ülkemizde hiç gerçekleşmeyecek galiba..

Çilingir getirsen açamazsın

İlk dakikalarda kaçırdığı gol için Podolski’ye kızmak yersiz. Çünkü golcü değil. Golcüler bu tip pozisyonlarda bileğini kilitler. Çilingir getirsen açamazsın. Bilek sabit kalır, oynamazsa o top o mesafeden o kadar havalanıp auta çıkmaz. Ama kaçırdıklarının etkisinde kalmamasından dolayı Podolski’yi kutlamak lazım. Israrla gol araması takımı için büyük avantaj. Vazgeçmemesinin karşılığını da gördü. Ezeli rekabet tarihine adını yazdırdı. Ligin en iyi defans yapan takımına karşı gol atabilmek kolay iş değil.

Tek vazgeçilmez Kjaer

Pereira’nın, takımının en iyi bölgesinde bu kadar rotasyon yapması garip. O da farkında ki, geri dörtlüsünde Kjaer’den başka vazgeçilmezi yok. Önlerinde nasıl olsa Mehmet Topal ve De Souza var. Bu ikilinin arkasında kim oynasa az gol yer. İyi de Gökhan’dan daha ofansif bir bek başka hangi takımda mevcut. Kazanmak isteyen bir takımda gönüllerin sağ beki nasıl oynamaz. Pereira, hamlelerinin çoğunu ilk 11 tercihlerindeki yanlışları düzeltmek için harcıyordu. Bu maçtaki hamleleri, ilk 11 yanlışlarından daha da yanlış. Faturanın adı, kupasız Fenerbahçe. Beşiktaş’tan sonra Galatasaray da aynı sözü söylüyor: Teşekkürler Pereira..

YORUM YAZ