MENÜ

Fatura Ağır

Abone Ol Google News
Haberin Devamı

İkinci yarıda Sosa yoruldu, tüm takımın hatasını kapatan Atiba’nın hatası telafi edilemedi. Fatura ağır beyler. Pozisyon yokken gol oluyor. Tolga, ne zaman kaleyi terk etmeyi öğrenecek! Yazık oluyor...

Kara Kartal cesur oyunuyla maça hakim başladı. Defansın önde kurulması ve orta sahadaki pas alışverişi güzel. Rakip defans çaresiz. Ataklarımızı, dikkatsizce kaldığımız ofsayt pozisyonları kesiyor. Bir de son pas ve vuruşlardaki beceriksizliğimiz. Hele Olcay’ın kaçırdıkları saç baş yolduran cinsten. Önde yapılan presle kazanılan toplar var. Sosa ve Gomez’in alan daraltması rakibin geriden oyun kurmasını engelledi. Beşiktaş sahasına topla geçememesi, Lizbon için büyük dezavantaj. Bireysel yeteneklerini ve top kullanma becerilerini kullanamıyorlar.

Çünkü defans yetersiz

Rakip iyi analiz edilip, alan ve zaman bırakılmayınca Kartal ilk yarıyı istediği gibi oynadı. Tek eksik gol. Quaresma ve Sosa, topla hızlandıklarında oldukça etkililer. Ancak ikinci yarıda Sosa’da yorgunluk belirtileri var. Diri olduğunda kolay top kaybetmez. Atiba tüm takımın hatasını örtebiliyor. Ama onun hatasını telafi eden yok. Bu durum Atiba’nın pas hatalarını ölümcül kılıyor. Çünkü defans yetersiz. Ağırlar. Kademeleri zayıf. Müdahaleler hep rötarlı.

Cenk’i neden yolladık?

Rakibin beş dakika tempo artırması Siyah-Beyazlılar’ı allak bullak ediyor. Pozisyon yokken gol oluyor. Yazık oluyor. Yazık...
Tolga ne zaman kaleyi doğru zamanda terketmeyi öğrenecek. Kapadığı köşeden gol yemek de neyin nesi? Tecrübe denilen şey neye yarar? Kime güvenip Cenk Gönen’i yolladık? Hocamız da eski kaleci. Fatura ağır beyler. Bu camia daha iyisini hak ediyor.

YORUM YAZ