MENÜ

Bu Fenerbahçe'yi Putin bile eleyemez

Abone Ol Google News
Haberin Devamı

Yazdan kalma günü görünce, Kanarya öyle keyifli ki değme gitsin. Kjaer’in müdahaleleri yerli yerinde. Gökhan boşuna bindirmiyor, her ortası tehlike. Ozan çok istekli, ah bir de şu pas hatalarını yapmasa! Volkan Şen’in bekine yardım ettiğini, De Souza’nın gol attığını görünce iyice ümitlendik.

Nani’ye iltimas geçiyor


Van Persie’nin aldığı süre ve gol sayısı eksik olabilir. Ama oyuncu kalitesi çok fazla. Doğru koşuları ve top kullanma becerisi ile fark yaratıyor. Yeterince top aldığında neler yapabileceğini kanıtladı. Tek eksiği moral. İyi oynadığında da çıkarılacağını bilmek hiç hoş değil. Pereira, Nani’ye gösterdiği iltiması, diğer oyuncularına da göstermeli. Bu şekilde Nani’yi de kazanamıyor. Biraz rekabet her yıldızı uçurur.

İkinci yarıda da Volkan’ın sürprizleri devam etti. Bekine yardım ve önde presle beklentilerin çok üstünde oynuyor. Toplu topsuz çabukluğu ve dripling becerisi zaten tartışılmaz. Bu randıman Volkan’ı vazgeçilmez yapar, taraftarı da Şen.

Lokomotiv’in takım ruhu yok


Alves’in arkadaşlarındaki inancı görüp, “Göklerin hakimi benim” demesi gecenin bir başka güzelliğiydi. Rakip, Alves’i havada zorlayamayıca üç Sarı-Lacivertli aynı topa çıkıyor. Bu sadece hırs değil, aynı zamanda özgüven.
Rakibin terk formda oyuncusu kalecileri Guilherme. Fernandes etkisiz. Samedov konsantrasyonunu kaybetmiş. Defansta kademe hataları yapıyorlar. Arka direk hep boş. Forvette uyumlu oldukları da söylenemez. Takım ruhunu kaybetmişler. De Souza’nın ikinci golüyle ümitlerimizi boşa çıkarmazken tur kapısını da araladı. Tur garantisi ise direklerden döndü. Bu Fenerbahçe’yi Putin bile eleyemez. Yeter ki niyet futbol oynamak olsun.

YORUM YAZ