MENÜ

Bebek altına etti!

Abone Ol Google News
Haberin Devamı

Hakem İvan Bebek. Bu bebek ağzındakini emzik zannediyor. Fenerbahçe’nin kanını emiyor. Oysa ağzındaki düdük. Kurallara göre öttürmesi lazım. Din, dil, ırk gözetmeden, gördüğünü çalması lazım. Mehmet Topal’a yapılan faulü görüyor. Refleks olarak kartını da çıkarıyor. Ama Braga’lı oyuncuya gösteremediği kartı dönüp Mehmet’e gösteriyor. Gerekçe ise hakemi kandırmaya yönelik hareket. Mehmet kimseyi kandıramaz ki. O kendini kandırana bile doğruyu söyler. Hırvat hakemin garip kararları maç boyunca devam etti. Bu hakem Avrupa ligini kaldıracak kadar büyümemiş. O daha bebek.

Faturası ağır oldu

Nani önceki maçlara göre daha hareketli. Memleket havasını özlemiş. İkili mücadelelerde dimdik ayakta. Preste üstüne düşeni de fazlasıyla yapıyor. Top kaybetmemesi de deplasmanda oynayan bir takım için çok önemli. Dinlendirilmek de iyi gelmiş. Ancak maç berabere giderken yakalanılan kontra atakta, yanından koşana pas verse ya da düzgün vurup gol yapsa tur Fenerbahçe’nin. Bu kaçan golün faturası ağır oldu. Hakemin Braga’ya ikramlarını engelleyemedik.

Bekle rakip gelsin!

Pres yapmak hassas bir konudur. Birliktelik gerektirir. Kendini güçlü hisseden bir takımın maça presle başlamasına da eyvallah. Fakat skor avantajı olan bir takımın ilk 15 dakika pres yapması ne alaka. Zira gol, pres yapılırken geldi. Skor avantajın var. Bekle rakip üzerine gelsin. 90 dakika pres yapabilen bir takım dünyada yok. Barcelona bile topu kaybettiği yerde yaptığı presi 6 saniye sürdürüyor. Pereira ilk maçtaki mükemmel senaryosunu ikinci maça taşıyamadı. Böylelikle Fenerbahçe’nin, Avrupa ligindeki “muhteşem galibiyet” dizisi sona erdi.

YORUM YAZ