MENÜ

Asterix!

Abone Ol Google News
Haberin Devamı

Komşu bizi iyi etüt etmiş. Oyunun başında kanatlarımızı kapatmaya çalıştılar. Yapabileceğimizin en iyisi uzaktan şutlar. Frikik dahil 5 şut attık, kaleci top tutmadı. Kaleyi tutan topumuz da gol. Golün dakikası da süper. Bilic’in 2 sol bekten bir sağ bek yaratma çabasından vazgeçmesi olumlu. Ancak Necip’in, Gökhan’ın içeriye katettiği pozisyonlarda öne çıkması bindirmeye hazır olması lazım ama Necip de bek değil, bekçi değil. Topla oynamayı rakibi oynatmamaktan daha çok seviyor. Eninde sonunda kötünün iyisinde karar kılacağız, Serdar’a formayı vereceğiz.

Oyun kurucu Oğuzhan

Beşiktaş’ın oyun kurucusu Oğuzhan. Top ayağında olan defans oyuncusu onu arıyor, boşsa veriyor. Oğuzhan gelmişken Veli gidiyor. Veli geldiğinde Oğuzhan önde. Bu gelgit, rakibin dengesini bozmakta. Orta sahada adam adama oynayamıyorlar. Artı, topun Oğuzhan’ın ayağında daha iyi kullanıldığı gün gibi aşikâr. Tek sıkıntı Oğuzhan’ın rakip kaleden uzak kalışı. Gökhan töre, içeriye girdiğinde topla buluşabilirse ne âlâ. Ondaki endam ve çalım kimsede yok. Şutlarındaki dışa falso kaleciyi terse yatırıyor. Aynı etkiyi Olcay’da göremedik.

Panik bizi bitirdi!

İkinci yarıdaki oyunda ilk yarıdan tek fark bizim gereksiz paniğimiz. Atağa çıkarken kaybettiğimiz her top tehlike. Çünkü defansımız konsantre değil. Sivok, sakatlıktan kurtulmuş ama fizik kondisyonunu yeterli seviyeye getirememiş. Franco, zayıf rakiplere karşı iyi gözüküyor. Top alışverişi harika. Dexter’dan bile soğukkanlı. Ancak kademelerde ve top kapmalarda eksik. Sağ bekte denemediğimiz bir tek malzemeci Süreyya kaldı. İşimiz de Allah’a... Helal olsun bize. Asteras’ı bile Asterix yaptık!

YORUM YAZ