MENÜ

Fırtına çıkış arıyor

Abone Ol Google News

Türkiye Kupası’nda Ümraniyespor karşısında alınan hezimet, Kasımpaşa maçındaki vasat performansı derken ligde kendisine çıkış arayan Trabzonspor için artık son kozlarını oynamaya başlayan Akhisarspor maçı, ‘sezonu ilk 3 sırada bitirebilmek’ hedefi ciddiye alınıyorsa çok önemli. Ancak diğer taraftan form durumu düşük çok oyuncunun olması da tedirgin edici. S

Haberin Devamı

akatlıklar sonrası istenilen seviyeye gelemeyen Jose Sosa, Filip Novak gibi oyuncuların yanı sıra Yusuf’un formunun düşüklüğü ve Abdülkadir Ömür’ün sakatlığı Ünal hoca için de büyük sıkıntı.

Tempoyu yakalarlarsa...

Yine de Trabzonspor kendi sahasında tempoyu yakaladığı karşılaşmalarda bu tip maçları kolaya çevirebilecek potansiyele sahip bir takım.

Diğer taraftan ise Akhisarspor, eğer kümede kalmak istiyorsa zor da olsa deplasmanlardan puan çıkartması şart. Özellikle hücum kısmında Helder Barbosa ve Elvis Manu’nun performansları onlar için mutlak bir şekilde belirleyici olabilir.

Bu istatistiğe dikkat

Akhisarspor, Trabzonspor ile deplasmanda oynadığı son üç maçta yenilmedi. Akigolar bu süre içerisinde 1 galibiyet alırken, 2 de beraberlik elde etti.

Haberin Devamı

Ön plana kim çıkar?

Trabzonspor’da Anthony Nwakaeme yükselen formu ile takımının en önemli kozu olacaktır.

Kısa mesaj

Bu kadro darlığında Olcay Şahan’ın affedilmesi geç kalınsa bile önemli. Son 10 haftada vereceği katkı ile Trabzonspor’un ligdeki sıralamada nerede olacağını belirleyebilir.

YORUM YAZ