MENÜ

Demba Ba hayırlı olsun

Abone Ol Google News
Haberin Devamı

Bu transferde tebrikler önce Demba Ba'ya ardından Chelsea kulübüne Premier Lig takımlarından Everton'ın 'Haftada 80 bin pound veremeyiz' açıklamasından sonra Beşiktaş bu futbolcuyu kadrosuna kattı.

BEŞİKTAŞ'TA FAYDALI OLUR MU ?

Beşiktaş'a geçmeden önce oynadığı takımlara bir bakalım. Hoffenheim'dan Stoke City kulübüne transfer olurken sağlık kontrolünden geçemedi, ardından West-Ham devreye girdi. Dizindeki sakatlık nedeniyle 'Maç başı' olarak anlaştılar. Başarılı oldu diyemeyiz. Ardından Newcastle kulübüne transfer oldu. Kalede Tim Krul, geride Collocini,Debuchy, Ben Arfa, Cabaye, Gutierrez'li kadroda Pappis Cisse ile çift santrfor oynadı. Çok başarılı oldu.

ANLATMAK İSTEDİĞİM ŞU

Senelerdir sağ bek sol bek yetiştirilemeyen daha doğrusu bir futbolcu yetiştirmek için 7 sene beklemeye tahammülü olmayan ülkemizde Demba Ba'nın başarılı olması için bütün Beşiktaş camiasının Oğuzhan'ın sakatlanmaması ve inanılmaz tempoda bir sezon geçirmesi için dua etmesi gerekiyor.

Efendim orası Premier Lig bizde iş yapar düşüncesinde olabilirsiniz. Beşiktaş'ın arkasında Cahill-Terry ikilisi yok. Willian,Oscar,Hazard'ı yok. Yönetim 'Biz görevimizi yaptık bomba gibi transferle' diyebilir. Unutmayalım '36 Yaşındaki Drogba için acaba bir sene bizde oynar mı diyen Chelsea takımı Demba Ba'yı kadrosunda düşünmedi.

YORUM YAZ