MENÜ

Karar tam bir acizlik örneği

Abone Ol Google News

Nihayet ilk yarı bitiyor. “Nihayet” diyorum çünkü lige verilen ara hakem camiasının eksikliklerini gidermesi, yaralarını sarması için bir fırsat olacaktır diye umuyorum. Değişik mecralarda Merkez Hakem Kurulu’nun devre arasında değişeceğine dair haberler de okumuyor değilim. Şahsi fikrim, TFF Genel Kurulu’na 6 ay kala yapılacak bu değişiklik çok mantıklı olmaz. Namoğlu’nun kalan 6 ayı kendisinin tamamlaması çok daha doğru olacaktır. Yerine gelen kurulun 6 aya sıkıştıracağı hiçbir icraat, şimdiki hakem tartışmalarını önleyebilecek düzeyde olamaz.

Haberin Devamı

Umut Meler rekor kıracak!

Bu haftanın hakem atamalarında göze çarpan bir farklılık yok. Yine aynı hakemler, yine büyüklerin maçlarına yer değiştirilerek atanmış. Halil Umut Meler 8 hafta üst üste hakem olarak görev alıp bu sezonun rekorunu kıracak. Geçen hafta Beşiktaş-Trabzon maçını başarılı tamamlamıştı, bu haftaki maçı da kolay değil. Ümit Öztürk de, geçtiğimiz haftanın başarılı hakemlerinden... Bu hafta da Antalyaspor - Fenerbahçe maçında işi kolay olmayacak.

Haberin Devamı

Namoğlu yine risk almamış

Kasımpaşa - Beşiktaş maçına Çakır, Trabzonspor - Rizespor maçına Aydınus atanmış. Namoğlu en büyük iki kozunun birini İstanbul, diğerlerini Karadeniz derbisine atayarak risk almamış. Bu hafta hiç anlam veremediğim atama ise Bülent Yıldırım. Geçen haftanın en kötü performansı ona aitti. Kasımpaşa’nın verilmeyen penaltısı ve Konyaspor’un yediği goldeki net faul sadece Yıldırım’ın değil, Namoğlu’nun da gözünden kaçmış (!) demek ki.

Özkahya da geri dönsün

Aradan geçen 3 haftanın sonunda, Göçek sahalara dönüyor. Tam bir acizlik örneği. Tepkiye direnemeyip, “Maç vermeyeceğiz” diye açıklama yapmak, diğer cenahtan gelen tepki sonrasında da geri adım atarak maç vermek... Kısa sürede Halis Özkahya’nın da sahalara dönmesi gerekir. Zira ilk yarı öyle hatalar yapıldı ki, tek kurbanın Özkahya ya da Göçek olması adil değil.

YORUM YAZ