MENÜ

Bu kadar zor olmamalı

Abone Ol Google News
Haberin Devamı

Ligde son haftalara girilirken, şampiyonluk yarışındaki takımların peş peşe kayıplar yaşaması ‘ligin kalitesi’den çok 3 büyüklerin kalitesizliğini gösteriyor bana göre.

Fenerbahçe’nin kalan maçlarına bakıldığında tüm futbolseverler, “Balıkesir’i rahat geçer” yorumları yapmıştır. İsmail Kartal, “En zor maçlarımızdan biri” diyerek öğrencilerini motive etmeye çalışsa da futbolcular buna inanmamış belli ki... Neredeyse herkes, “Nasıl olsa rahat kazanırız” havasındaydı.

Tamam, Balıkesirspor artık son kozlarını oynadığı için can havliyle mücadele ediyor. Ancak iki takım arasında da büyük bir kalite farkı var. Dün akşamki futbol ve alınan sonuç Balıkesir’de olsaydı bu kabul edilebilirdi. Ancak Fenerbahçe, zirve mücadelesi verirken kendi taraftarı önünde ligin sonuncusu olan bir takımdan tek devrede 3 gol yemez, yememeli. Böyle bir maçta bu kadar zorlanmamalı.

3’ü de hak etmiyor

Fenerbahçe, tecrübesiyle ve yarıştaki takımlar arasında en başarılı savunmaya sahip olmasıyla bir adım öne çıkıyordu. Ancak kritik haftalara girilirken amatörce hatalar yapılıyor.

Beşiktaş ile Galatasaray bu haftaki maçlarını henüz oynamadı. Ancak son dönemdeki futbollara bakılırsa maalesef 3 büyüğümüz de ‘şampiyon performansı’ sergileyemiyor, 3’ü de zirveyi hak etmiyor...

YORUM YAZ