MENÜ

12'de 12 sürpriz olmaz

Abone Ol Google News

Sarı-Lacivertliler, perşembe günü zorlu bir maç oynadı. Nordsjaelland her ne kadar gruba son torbadan gelmiş olsa da ikincilik için favori konumunda. Fenerbahçe, taraftarı önünde bu karşılaşmayı fazla zorlanmadan 3-1 kazanmayı bildi. Bu galibiyette en büyük payı, mücadeleci 11 tercih edip doğru oyun oynatan İsmail Kartal’a vermek gerek. Sezona 11’de 11’le müthiş bir başlangıç yapan Kanarya, belki sahada, kadronun kalitesini henüz tam anlamıyla yansıtamıyor. Ancak yeni bir teknik adam ve yeni kurulmuş bir takım için önemli olan yola kayıpsız devam etmek.

Haberin Devamı

1 galibiyet, 4 beraberlik

Nordsjaelland gibi bir rakipten sadece 2 gün sonra Alanya deplasmanına çıkmak kolay değil. Akdeniz ekibi, Ömer Erdoğan yönetiminde sezonun iddialı takımlarından biri olmak istiyor. İyi transferler de yaptılar ancak onlar da henüz beklenen performansa ulaşamadılar. Ligin ilk haftasında Başakşehir’i yendikten sonra 4 beraberlik aldılar. Alanya, ilk 4 hafta sadece 1 gol yemişti. Son Kasımpaşa mücadelesinde ise 2-0 ve 3-1’i yakalasalar da 3-3’lük beraberliğe razı oldular.

Haberin Devamı

Son 30’da 17 gol!

Alanyaspor için en büyük sıkıntı, maçların son yarım saatlik bölümündeki performans. Bu dakikalarda oyun olarak düşüş yaşıyorlar. Yenilen 4 golün 3’ü de 60. dakikadan sonra geldi. Fenerbahçe ise tam tersine bu dakikalarda çok efektif oynuyor. 11 resmi maçta 32 gol atan Kanarya, son yarım saatte tam 17 gol buldu. Şüphesiz bu istatistikle en büyük etken, kaliteli geniş kadro ve bunun doğru kullanımı. Fenerbahçe’de sonradan giren hücum oyuncuları genelde skora katkı sağladı. Sarı-Lacivertliler, rotasyon sayesinde Norsdjaelland maçının yorgunluğunu hissetmeyecektir. Kayıpsız giden sezon, Alanya deplasmanında da aynı şekilde devam edebilir.

 

YORUM YAZ