MENÜ

Yetmedi

Abone Ol Google News

Falcao ve Andone yokken Galatasaray’ın Başakşehir’e üstünlük kurabileceği tek oyun formatı Emre Akbaba’nın sahte 9 olduğu dizilişti. Daha çok pas opsiyonunun olduğu bu formatta baş pasör rolünde Seri ilk yarıda sahanın en iyisiydi: İlk yarım saatte Galatasaray toplam 150 isabetli pasla oyun üstünlüğünü ele geçirmişti. Çok çalışan ve etkili deparlarla Başakşehir’in savunma dengesini bozan Ömer Bayram şut tercihlerinde, Belhanda da genel performansında daha iyi olsaydı Galatasaray ilk yarıyı önde kapatabilirdi. İlk 45’teki Galatasaray oyun üstünlüğüne karşı Okan Buruk ikinci yarıya Demba Ba’yı oyuna sokup 4-4-2’ye dönerek başladı. İlk 5 dakikada Ba’nın başrolünde olduğu iki pozisyon sonrası “Geliyorum, dikkat!” diye bağıran gol İrfan Can’ın sol açıktan arka direğe gönderdiği usta işi asist sonucu geldi. Saracchi o pozisyonda tetikte olmalıydı. Maçı 1-1’e getiren golde ise Saracchi ofansif açıdan ne kadar etkili olabileceğini bir kez daha gösterdi. 1-1’den sonra Galatasaray tekrar oyun üstünlüğünü ele geçirdi ama yetmedi.

Haberin Devamı

Gecenin sorusu

Haberin Devamı

Bir maçta daha top kanatlara gelince oyuncular yerine dakika skor tabelasını izlemek zorunda kaldık. Bizle alay mı ediliyor yoksa bilmediğimiz yeni bir yayın kuralı mı icat edildi?

Maçın starı

Muslera yokken Mert Günok ligin en iyi kalecisi. Türkiye Milli Takımımız'ın da büyük bir kozu.

Maçın olayı

Visca’nın Türkiye’ye geldiğinden beri ilk kırmızı kartını görmesi. Galatasaray’ın gerçek santrforları yokken bir ara çok ezbere ortalar yapması.

Kısa mesaj

Galatasaray, ikinci yarının ilk 10 dakikası hariç çok iyi oynadığı bir maçta galibiyeti kaçırdı. Şampiyonluk yarışında geri kalmasının saha içi sebebi ise sezonun ilk yarısında o kötü 10 dakikanın beşten fazla maçta 90 dakikaya yayılmış olması

YORUM YAZ