MENÜ

Amaçsız, çaresiz, şutsuz...

Abone Ol Google News

Fenerbahçe’nin ne kadar eksiği olursa olsun Jailson’u stoper oynatması zaman kaybı. Altyapı stoperlerinden birisi şans bulup 41’de Jailson’un yaptığı hatanın aynısını yapabilir belki o ayrı. Stoper tandeminde orta saha olan iki Brezilyalı, önlerinde de Emre varken Zajc, Ciğerci ve Ekici gerilere kadar top çıkarmaya gelecekse Fenerbahçe topla oyalanır. Fenerbahçe 10’da topa yüzde 80 oranda sahip olmuş ancak ilk yarı sonunda tek bir isabetli şut atamamıştı. Maçı da isabetli şutsuz bitirdi!

Haberin Devamı

Konya sağ kanadından yaptığı 2 ortayı arka direkteki Ömer Ali’nin kafası ile buluşturup az ama öz tehlikeli oldu. Isla’nın markajı iki pozisyonda da yetersiz kaldı. Ülkemizde gol çizgisi teknolojisi olmadığı için 16’daki pozisyon çok tartışıldı. Tartışmasız olan, Fenerbahçe’de her maç birden fazla oyuncunun asıl mevkisinin dışında görevlendirilmesi takım omurgasını bitirdi. Kadıköy’deki Konya maçında Fenerbahçe hem oyun hem de gol şov yapmıştı, nereden nereye gelindi!

Gecenin sorusu

18 dakika 2 kişi fazla oynayan takımın sürekli erken kötü ortalarla top şişirmesi ve kaleye çok uzaklardan kalitesiz şutlar kasması, o oyuncuların takım mantığını yitirdiklerinin en net kanıtı değil midir?

Haberin Devamı

Maçın starı

Konyaspor’un sol beki Guilherme sahanın en iyisiydi.

Maçın olayı

Fenerbahçe’nin 96 dakika boyunca isabetli şut çekememesi. Bu hem teknik direktör eksikliği hem de oyuncu malzemesinin çelişkisi.

KISA MESAJ

Lig ertelense de Fenerbahçe’nin acil bir geçici veya kalıcı teknik direktörü göreve getirmesi gerekiyor. Şu anda bir takımdan çok birbiriyle son derece uyumsuz ve amaçsız bir futbolcu topluluğu söz konusu. Bu oyuncu grubu da mutlaka güncellenmeli!

YORUM YAZ