MENÜ

Söz konusu gol ise

Abone Ol Google News

Ayrıca 500 bin liraya yapılacak bir işi, toplamda 2 milyon lira harcayarak ancak çözümlemiş olmamız da kayıtlara geçmesi gereken önemli bir başarı öyküsüdür!
Maçın ilk yarısı serbest vuruşlarda Hürriyet, Burak Yılmaz’a yaka paça dalıyor, Tolga Özkalfa uyarıyor,

Haberin Devamı

“Gözüm üzerinizde” diye. Görmeyen gözler üzerlerinde olsa ne olur? Ceza sahası içinde bir türlü çalmayan düdük ok daha hafifine ceza sahası dışında çalınınca da Burak Yılmaz cezayı kesmekte gecikmedi. Söz konusu olan gol ise ben onun her türlüsünü atarım dercesine, bu kez serbest vuruştan Adrian’ın rakip barajdan boşalttığı koridordan takımının galibiyet golünü atan oyuncu olarak Avni Aker tribünlerini sevince boğdu.

Trabzonspor dün gece iki kez geri düştüğü maçtan teknik kapasitesi ve becerisi yuksek oyuncularının maça ağırlığını koymasıyla galip gelerek 3 puan almasını bildi. Zorlu bir maç programının başlangıcında oldukça önemliydi dün gece elde edilen bu galibiyet. Zokora’nın sezon başından beri devam eden formu, Celutska’nın sadece attığı gol değil, pozitif anlamda oyuna katkısı, Adrian’ın oyunun her bölümündeki mükemmel futbolu ve top Burak Yılmaz’a geldiği anda 3 rakip futbolcunun basması dün gecenin keyifli görüntüleriydi.

Haberin Devamı

Eksikler ve yanlışlar yok muydu? Tabii ki vardı, ancak mükemmel bir zemin üzerinde oynanan bol gollü bir maç vardı, 3 puan vardı, keyif vardı ve kulübede bütün bu eksikleri bizlerden daha iyi görebilen bir göz, Şenol Güneş vardı.

YORUM YAZ