MENÜ

Süper Final!

Abone Ol Google News
Haberin Devamı

Logo değiştirerek, çimlerin üzerine pankart döşeyerek futbolumuzda yaşadığımız olumsuzluklarin üzerini de bir güzel örttük. Yalnız bu oyunun adını Süper Final koyacağınıza kimin adına yapılmak zorunda kalındıysa, onun adını verseydik çok daha anlamlı olacaktı! Franco futbolla halkı uyuttuğunu soylemişti, biz ise bulduğumuz akıl almaz yöntemlerle futbolu uyutuyoruz, içimize kapanıp zaman içinde futbolu elle oynamaya başlarsak buna hiç kimse şaşırmasın. Maça gelince ilk yarı boyunca Fenerbahçe topla daha fazla oynayan, Trabzonspor ise orta sahada baskı yaparak kazandığı toplarla uzaktan rakip kaleyi yoklayan bir görüntü verdiler. Trabzonspor uzaklardan kaleyi yoklaya dursun Baroni’nin uzaktan gelen şutunda da golü kalesinde gören taraf oldu.

Devre arasında soyunma odasında Colman ne içti bilemeyeceğim ama ikinci yarıda neredeyse aldığı bütün topları rakibe kaptırdı. Nitekim bunlardan birisi de Fenerbahçe’nin ikinci golü olarak Trabzonspor ağlarına gitti. Trabzonspor maç boyunca tek bir organize tehlikeli atak yapamadan maçı tamamladı. Bu kadar düsük pas yüzdesi ve top kaybıyla erken tatile çıkmış bir görüntü verdi Bordo Mavililer. Böyle oynamaya devam ederlerse bu ligi 4. olarak bile zor bitirirler.

Süper bir maç oldu, uzun zamandır hasret kaldığımız futbola doyduk hepimiz. Bu Süper Final her kimin fikrisye onlara ne kadar teşükkür etsek haklarını ödeyemeyiz.

YORUM YAZ