MENÜ

Ermenistan-Türkiye maçında büyük saygısızlık!

A Milli Futbol Takımımız'ın Ermenistan'a konuk olduğu maç öncesi hem stat dışında hem de içerisinde yoğun güvenlik önlemleri alındı. Türk taraftarların alınmadığı mücadelede Ermeniler'in, İstiklal Marşımızı ıslıklaması büyük tepki çekti.

Ermenistan-Türkiye maçında büyük saygısızlık!

Avrupa Şampiyonası ElemeleriD Grubu'nda Türkiye, ilk karşılaşmasına Ermenistan deplasmanında çıktı. karşılaşma öncesinde stat çevresinde yoğun güvenlik önlemleri alındı. Gün boyu çok sayıda polis ve özel hareket ekipleri, stat etrafında geniş güvenlik önlemleri aldı, giriş ve çıkışlarda aramalar yapıldı. A Milli Takımımız, Republican Stadı'na sorunsuz bir şekilde giriş yaptı. UEFA'nın talebi doğrultusunda bu karşılaşmada Türk taraftarlar, tribünde yer alamadı.

Haberin Devamı

İSTİKLAL MARŞIMIZI ISLIKLADILAR

Günler öncesinden maçın biletlerini satın alan Ermeniler, boş koltuk bırakmadı ve karşılaşmayı 14 bin kişi izledi. Ev sahibi ekibin taraftarları, İstiklal Marşımızı ıslıkladı.

Ermenistan-Türkiye maçında büyük saygısızlık

BÜYÜK SAYGISIZLIK

Bu durum, özellikle sosyal medyada büyük tepki yarattı. Ermeniler, 90 dakika boyunca susmayıp tezahürat yapsa da Ay-Yıldızlılar, rakibe sahada gereken cevabı verip, 3 puanla İstanbul'a dönmeyi başardı.

3 PUAN BİZİM ÇOCUKLAR'IN!

YORUM YAZ