MENÜ

Erol Bulut'un yeni adresi şaşırttı! İngiliz ekibinin başına geçti

Bir dönem Fenerbahçe'de de görev yapan Süper Lig'in tecrübeli hocalarından Erol Bulut'un yöneteceği takım, herkesi şaşkına uğrattı. Kulüpten resmi açıklama geldi. İşte detaylar...

Erol Bulut'un yeni adresi şaşırttı! İngiliz ekibinin başına geçti

Fenerbahçe'nin eski teknik direktörlerinden Erol Bulut'un yeni sezonda çalıştıracağı takım belli oldu. Son olarak Gaziantep FK'de görev alan Erol Bulut, 2023-24 sezonunda İngiltere'de görev yapacak.

Haberin Devamı

BURAK YILMAZ'DA SON DAKİKA!

İngiliz kulübünden resmi açıklama gelirken son olarak Gaziantep Futbol Kulübünü çalıştıran Fenerbahçe'nin eski hocası, yeni bir maceraya yelken açıyor. Bulut, yeni takımıyla masaya oturarak yeni sözleşmesini imzaladı.

Erol Bulutun yeni adresi şaşırttı İngiliz ekibinin başına geçti

TEKNİK DİREKTÖRLÜK KARİYERİ

Antrenörlük kariyerine 2017'de Yeni Malatyaspor'da başladıktan sonra 2019'da Süper Lig takımlarından Alanyaspor'un başına geçti. Bulut yönetimindeki Alanyaspor, o dönem Türkiye Kupası finalinde Trabzonspor'a kaybetti.

Erol Bulutun yeni adresi şaşırttı İngiliz ekibinin başına geçti

FENERBAHÇE'DE HAYAL KIRIKLIĞI 

Daha sonra 2020 yılında Fenerbahçe'nin başına geçen Erol Bulut, Sarı-Lacivertli ekiple başladığı sezonu tamamlayamadan Mart ayında görevinden alındı. Bulut, Ocak 2023'te hayal kırıklığı yaratan sonuçların ardından 18 ay görev yaptığı başka bir Süper Lig kulübü olan Gaziantep FK ile yollarını ayırdı.

Haberin Devamı

PREMİER LİG KULÜBÜ DEVREDE!

RESMİ AÇIKLAMA

48 yaşındaki teknik direktör, Championship ekibi Cardiff City ile teknik direktörlük görevi için yeni bir sözleşmeye imza attı. Cardiff City, eski hocası Sabri Lamouchi'nin kontratının bitmesiyle yeni teknik direktör adaylarını araştırmaya başlamıştı. İngiliz ekibi, seçimini Erol Bulut'tan yana kullandı. Cardiff City Futbol Kulübü yaptığı açıklamada, "Erol Bulut'un A takım menajeri olarak atandığını duyurmaktan mutluluk duyarız." ifadelerini kullandı.

KULÜP SAHİBİNDEN ÖVGÜ DOLU SÖZLER

Cardiff City’nin sahibi Vincent Tan, Erol Bulut’un teknik direktörlük görevine getirilmesinin ardından kulübün resmi internet sitesine açıklamalarda bulundu. Uzun bir araştırmanın sonrasında en iyi adayı seçtiklerine inandığını aktaran Tan, “Cardiff City Teknik Direktörü olarak kendisine en iyi dileklerimi iletiyorum. Erol, hem oyuncu hem de teknik direktör olarak engin deneyime sahip. Bu seviyede bir deneyime şu anda ihtiyaç var ve bence kadro için çok değerli olacak. Erol'un şevki ve başarıya olan açlığı beni çok etkiliyor. Konuştuğumuz zaman, onun yoğunluğunun ve sıkı çalışma ahlakının, kulübümüzün geri dönmesini istediğim temel kültürel özelliklerle örtüştüğü gördüm. Avrupa futbolundaki mükemmel geçmişi, Cardiff City'de daha önce sahip olmadığımız bir menajerlik deneyimi standardını temsil ediyor” şeklinde konuştu.

Haberin Devamı

Erol Bulutun yeni adresi şaşırttı İngiliz ekibinin başına geçti

CARDIFF CITY'NİN PERFORMANSI

Erol Bulut'u göreve getiren Cardiff City'de son olarak Fransız teknik adam Sabri Lamouchi görev yapmıştı. İngiltere Championship ekibiyle 18 maça çıkan 51 yaşındaki teknik adam, 6 galibiyet, 2 beraberlik ve 10 mağlubiyetlik performans sergiledi. Cardiff City, geçtiğimiz sezon Championship'i 49 puanla 21'inci sırada tamamlayarak düşme hattının bir basamak yukarısında sezonu bitirmişti.

Erol Bulutun yeni adresi şaşırttı İngiliz ekibinin başına geçti

YORUM YAZ