MENÜ

Burak Yılmaz'da son dakika! Fortuna Sittard resmen açıkladı

Son olarak formasını giydiği Hollanda ekibi Fortuna Sittard'dan ayrılan Burak Yılmaz'ın sosyal medya üzerinden gerçekleştirdiği paylaşım merak uyandırmıştı. Pazartesi de basın toplantısı yapacağını açıklayan tecrübeli futbolcunun son kulübü Fortuna Sittard'dan açıklama geldi.

Burak Yılmaz'da son dakika! Fortuna Sittard resmen açıkladı

Son olarak Hollanda ekibi Fortuna Sittard'dan ayrılan Burak Yılmaz'ın kariyerine ne şekilde yön vereceği merak ediliyor. Tecrübeli oyuncunun Fransa ve Hollanda maceralarının ardından Türkiye'ye dönmesi bekleniyor.

Haberin Devamı

AYRILIĞI DUYURDU

Burak Yılmaz, geçtiğimiz günlerde yaptığı açıklamada Fortuna Sittard'dan kesin olarak ayrılacağını duyurmuştu. Tecrübeli forvet açıklamasında, "Önümüzdeki sezon Fortuna Sittard'da olmayacağım. Kulüpte yaşananları en kısa zamanda anlatacağım. Size başarılar diliyorum" ifadelerini kullanmıştı.

Burak Yılmazda son dakika Fortuna Sittard resmen açıkladı

MERAK UYANDIRAN PAYLAŞIM

Yeni adresi merak edilirken Burak Yılmaz'dan bir paylaşım geldi. Instagram hesabı üzerinden kariyerinde oynadığı takımların formaları ve forma numaraları ile bir paylaşım gerçekleştiren Burak Yılmaz, Fortuna Sittard formasının sonuna kırmızı-beyaz ve 17 numarayı taşıyan bir forma daha ekledi.

Görsel, Milli Takım forması çağrışımı yapsa da deneyimli oyuncunun yeni adresine ilişkin tahminlere de konu oldu. Kullanıcı yorumları arasında kırmızı-beyaz renklere sahip Antalyaspor, Samsunspor gibi takımlar öne çıkarıldı.

Haberin Devamı
 
 
 
Bu gönderiyi Instagram'da gör
 
 
 

Fanatik (@fanatikcomtr)'in paylaştığı bir gönderi

HOLLANDA EKİBİ AÇIKLADI

Hollanda ekibi Fortuna Sittard da resmi olarak Burak Yılmaz'ın ayrılığını sitesinden duyurdu.

Kulüpten yapılan açıklama şu şekilde:

Burak, etkileyici kariyerine yeni bir sayfa eklemek için geçtiğimiz yaz Sittard'a geldi. Forvet oyuncusu toplamda 26 maça çıktı ve bu maçlarda dokuz gol kaydetti.

Burak Yılmaz'a katkılarından dolayı teşekkür ediyoruz ve kariyerinde başarılar dileriz.

Sezon başında takıma dahil olan Burak Yılmaz, sarı-yeşilli formayla 9 gol, 5 asistlik performans sergiledi. Fortuna Sittard, Eredivisie'i bu sezon 36 puanla 13. sırada tamamladı.

Burak Yılmaz'ın Lille ile Şampiyonluğa Ulaşan Hikayesi

Burak Yılmazda son dakika Fortuna Sittard resmen açıkladı

YORUM YAZ