MENÜ

(ÖZET) Kayserispor - Trabzonspor maçı sonucu: 1-2 | Trabzonspor deplasmanda tek farkla kazandı

Trabzonspor, Süper Lig'in 33'üncü haftasında deplasmanda Kayserispor'la karşı karşıya geldi. Müsabakayı konuk ekip Trabzonspor 2-1'lik skorla kazandı ve hanesine 3 puanı yazdırdı.

(ÖZET) Kayserispor - Trabzonspor maçı sonucu: 1-2 | Trabzonspor deplasmanda tek farkla kazandı

Kayseri RHG Enertürk Enerji Stadyumu'nda oynanan müsabakada Trabzonspor'a galibiyeti getiren golleri 24'te Enis Destan ve 58'de Pepe kaydetti. Kayserispor'un tek golü ise 88'de Mehdi Bourabia'dan geldi.

Haberin Devamı

Bu sonucun ardından Trabzonspor ligdeki puanını 55 yaptı. Kayserispor ise 37 puanda kaldı.

KAZANAN TRABZONSPOR

Kritik maçta son düdük geldi ve Trabzonspor deplasmanda Kayserispor'u 2-1'lık skorla mağlup etti.

Uğurcan'ın büyük hatasını Mehdi Bourabia affetmedi

Trabzonspor'da Uğurcan Çakır pas atmak isterken topun hakimiyetini kaybetti. Topu kapan Mehdi Bourabia topu boş kaleye ağlara yolladı.

Visca gole yaklaştı

Enis Bardhi'nin aşırtma pasında Visca kaleciyle karşı karşıya kaldı. Visca'nın vuruşu yan ağlarda kaldı.

Haberin Devamı
Top direkten döndü

Edin Visca'nın sağ çaprazdan arka direğe pasında Fountas'ın boş kaleye dokunuşu direkten oyun alanına geri döndü.

Trabzonspor farkı 2'ye çıkardı

Uğurcan Çakır'ın kullandığı kale vuruşunda Enis Destan kafayla Pepe'ye indirdi. Kaleciyle karşı karşıya kalan Pepe düzgün bir vuruşla topu ağlara yolladı.

Bardhi'nin golü iptal edildi

Trabzonspor, 2. golü Bardhi ile buldu. Hakem Çağdaş Altay, VAR'dan gelen uyarı sonrası golden önceki pozisyonu izlemek için ekrana gitti. Trabzonspor'un Bardhi ile bulduğu gol VAR incelemesi sonucu iptal edildi.

Haberin Devamı
İkinci yarı başladı

Müsabakanın ikinci 45 dakikası başladı.

İlk yarı sona erdi

Müsabakanın ilk yarısı Trabzonspor'un 1-0'lık üstünlüğü ile sona erdi.

Visca gole yaklaştı

Trabzonspor'da Visca, dar açıdan ayağının üstü ile yakın köşeye sert şutunu gönderdi. Bilal yaptığı kurtarış ile Visca'ya gol şansı tanımadı.

Haberin Devamı
Penaltı kararı iptal edildi

Son çizgide topla ilerleyen Mehdi Bourabia, Thomas Meunier'in müdahalesiyle yerde kaldı. Hakem Çağdaş Altay, beyaz noktayı gösterdi. VAR hakemi Pablo Gonzales Fuertes, karşılaşmanın hakemini pozisyonu izlemek üzere VAR monitörüne davet etti. Çağdaş Altay, pozisyonu izlemesinin ardından penaltıyı iptal etti.

Trabzonspor, Enis Destan ile öne geçti

Trabzonspor'da sağ kanatta Visca'nın pasında topu alan Thomas Meunier'in kavisli ortasında iyi yükselen Enis Destan kafayla topu ağlara yolladı.

Uğurcan Çakır hata yapmadı

Kayserispor'da Boa Morte'nin pasında ceza yayı önünde topla buluşan Shukurov’un sert şutunda kaleci Uğurcan topu iki hamlede kontrol etti.

Haberin Devamı
Son anda savunma araya girdi

Trabzonspor'da sağ kanattan taç atışı kullanan Meunier, ceza alanı sağına koşu yapan Enis'e topu gönderdi. Enis son çizgiye yakın bölümden kale alanına yerden pasını çıkardı. Kademeye zamanında giren Gökhan, Fountas'tan önce topa hamlesini yapıp tehlikeyi uzaklaştırdı.

Maç başladı

Müsabakada ilk düdük geldi ve maç başladı.

İLK 11'LER BELLİ OLDU

Kayserispor: Bilal, Gökhan Sazdağı, Arif, Kolovetsios, Hasan Ali, Kartal Kayra, Bourabia, Shukurov, Cardoso, Aylton Boa Morte, Bahoken

Trabzonspor: Uğurcan, Meunier, Mendy, Denswil, Eren, Berat, Bardhi, Visca, Pepe, Fountas, Enis Destan

Haberin Devamı
MAÇA YABANCI VAR HAKEMİ ATANDI

Trendyol Süper Lig'in 33. haftasında Trabzonspor deplasmanda Kayserispor ile kozlarını paylaşacak. Hakem Çağdaş Altay'ın yöneteceği müsabakanın VAR'ı belli oldu.

Karşılaşmada VAR olarak İspanyol hakem Pablo Gonzales Fuertes görev yapacak.

TRABZONSPOR ÇIKIŞ YAKALAMAYI HEDEFLİYOR


Süper Lig’de 52 puanla 3’üncü sırada yer alan bordo-mavili takım Kayserispor deplasmanından galibiyetle dönerek hem bu iddiasını sürdürmek, hem de ligin 32’nci haftasında sahasında aldığı Sivasspor mağlubiyetini unutmak istiyor. 37 puanla 14’üncü sırada bulunan Kayserispor ise sahasında galip gelerek küme hattından uzaklaşmak istiyor.

Kayserispor - Trabzonspor maçı saat kaçta, hangi kanalda?

Trabzonspor ile Kayserispor, Süper Lig’in 33’üncü haftasında maçla ligde 44’üncü kez karşı karşıya gelecek.

Kayseri RHG Enertürk Enerji Stadyumu’nda saat 19.00’da başlayacak olan maçta hakem Çağdaş Altay düdük çalacak.Yardımcılıklarını ise Mustafa Sönmez ve Ogün Kamacı üstlenecek.

Trabzonspor - Kayserispor karşılaşması 20 Nisan Cumartesi günü saat 19:00’da başlayacak. Mücadele beIN Sports 1 ekranlarından canlı yayınlanacak.

 

YORUM YAZ