MENÜ

90+5'TE GELEN GOL! (ÖZET) MKE Ankaragücü - Alanyaspor maç sonucu: 1-1

Süper Lig'in 35. haftasının açılış maçında MKE Ankaragücü sahasında Alanyaspor'u konuk etti. Emre Belözoğlu ile Fatih Tekke'nin taktik mücadelesinde kazanan çıkmadı, mücadele 1-1 sona erdi.

90+5'TE GELEN GOL! (ÖZET) MKE Ankaragücü - Alanyaspor maç sonucu: 1-1

Ligde son 12 haftada iki galibiyet alabilen MKE Ankaragücü sahasında son 21 maçta sadece 3 kez kaybederek çıkışa geçen Alanyaspor'u konuk etti. Zorlu maçta kazanan çıkmadı.

Haberin Devamı

Chatzigiovanis öne geçirdi

Mücadelenin 10. dakikasında Flips'in ara pasında sol çaprazdan ceza sahasına Chatzigiovanis'in şutunda top ağlarla buluştu ve Sarı-Lacivertliler 1-0 öne geçti. Fatih Tekke yönetimindeki Alanya gol sonrasında rakip sahada baskısını artırsa da ilk 45'ten başka gol sesi çıkmadı. 

Başkent ekibi 90+5'te yıkıldı!

İkinci yarıda ise Ankaragücü farkı ikiye çıkartmak, Akdeniz ekibi ise beraberliği yakalamak için gol aradı. 11'de Alanya'da sarı kart gören Furkan Bayır 87'de ikinci sarıyı da gördü ve kırmızı kartla oyun dışında kaldı. Mücadelenin son anlarında Turuncu-Yeşilliler baskısını iyice artırdı ve 90+5'te Oğuz Aydın kazanılan penaltı atışını gole çevirerek karşılaşmanın 1-1'lik sonucunu belirledi. 

Haberin Devamı

Bu sonuçla Alanya puanını 49'a, Ankaragücü de 39'a yükseltti.

MKE Ankaragücü - Alanyaspor 11'leri:

Ankaragücü: Bahadır, Kitsiou, Uros, Mujakic, Atakan, Pedrinho, Efkan, Flips, Tasos, Bassogog, Ali Sowe Alanyaspor: Ertuğrul, Hadergjonaj, Furkan, Aliti, Balkovec, Fer, Richard, Oğuz, Yusuf, Efecan, Ahmed Hassan

90+5TE GELEN GOL (ÖZET) MKE Ankaragücü - Alanyaspor maç sonucu: 1-1

YORUM YAZ