MENÜ

Geldiği gibi gidiyor! Dün imzayı atmıştı...

Süper Lig'de transfer döneminin kapanmasına iki gün kalırken kulüplerdeki hareketlilik hız kazandı. Dün imzayı atan genç oyuncunun bugün ya da yarın takımdan ayrılması bekleniyor! İşte detaylar...

Geldiği gibi gidiyor! Dün imzayı atmıştı...

Bordo-Mavililer; Dimitrios Kourbelis, Joaquin Fernandez, Mislav Orsic, Filip Benkovic, Tonio Teklic, Taxiarchis Fountas, Batista Mendy, Nicolas Pepe, Paul Onuachu, Ognjen Bakic ve İtalyan asıllı Türk oyuncu Rayyan Baniya ile birlikte 11 yabancı oyuncu kadrosuna kattı. Ayrıca Onuralp Çevikkan, Mehmet Can Aydın, Göktan Gürpüz ve Berat Özdemir gibi yerli takviyeleriyle de rotasyon arttırdı.

Haberin Devamı

Geldiği gibi gidiyor Dün imzayı atmıştı...

KAP'a bildirildi

Son olarak Onuachu ve Pepe transferleriyle gücüne güç katan Trabzonspor’da dün gençlik operasyonu vardı. Bordo-Mavililer, teknik direktör Nenad Bjelica’nın raporu doğrultusunda gerçekleştirdiği Ognjen Bakic transferini KAP’a bildirdi.

Geldiği gibi gidiyor Dün imzayı atmıştı...

Gelişimi için kiralanacak

Trabzonspor’un açıklamasında, “Serbest statüde yer alan profesyonel futbolcu Ognjen Bakic’in kulübümüze transferi konusunda görüşmelere başlanmıştır. Kamuoyuna duyurulur. Serbest statüde yer alan profesyonel futbolcu Ognjen Bakic ile opsiyon hakkı kulübümüze ait olmak üzere 2+2 yıllık anlaşma sağlanmıştır” ifadelerine yer verildi. Bakic’in ilk yılında gelişim kaydetmesi için kiralık olarak gönderilmesi bekleniyor, şans bulacağı bir takım araştırılıyor.

Haberin Devamı

Geldiği gibi gidiyor Dün imzayı atmıştı...

Süleyman da döndü

Trabzonspor’da ayrıca genç futbolcu Süleyman Cebeci ile yeniden anlaşma sağlandı. Bordo-Mavili ekip, 20 yaşındaki oyuncu ile 4+1 yıllık sözleşme imzalandı. Sözleşmesi sona erdikten sonra boşa çıkan Süleyman Cebeci, bazı takımlarla temaslarda bulunmuş ancak anlaşma sağlayamamıştı. Başkan Ertuğrul Doğan’ın affederek yeniden takıma kazandırdığı genç hücumcu, Fransa’da iki kulübün deneme idmanına çıkmıştı.

Geldiği gibi gidiyor Dün imzayı atmıştı...

YORUM YAZ