MENÜ

Kupa Halkbank'ın!

Filede Teledünya Erkekler Süper Kupa Dörtlü Finalinde Halkbank, Fenerbahçe'yi 3-2 yendi ve galibiyet fazlasıylaşampiyon oldu. Üst üste 2. kez kupaya uzanan ekip, toplamda ise 5. kez bu zaferi yaşayarak da tarih yazdı.

Kupa Halkbank'ın!

Voleybolda Teledünya Erkekler Süper Kupa Dörtlü Final maçında Fenerbahçe Grundig’i tie-break setinde 3-2 yenen Halkbank, şampiyonluğa ulaştı. Bu sezon Şampiyonlar Ligi’nde Avrupa ikincisi olmayı başaran Halkbank, rakibiyle final müsabakalarını 7’şer puanla tamamlamasına rağmen, galibiyet fazlasıyla zafere uzandı. Başkent temsilcisi, Türkiye’yi CEV Kupası’nda temsil etme hakkı da elde etti. Halkbank, çekişmeli geçen ilk sette rakibine 26-24 üstünlük kurarak 1-0 öne geçti. İkinci sette Fonteles ve Miljkovic’in sayılarıyla skor üreten Fenerbahçe, 25-17 ile durumu 1-1’e getirip, üçüncü seti de 25-21 kazanarak öne geçti: 2-1. 4. setin son bölümünde art arda sayılar bulan Halkbank, 25-21’lik üstünlükle skoru 2-2’ye getirdi. Tie-break setini de 15-9 kazanan Halkbank, Teledünya Erkekler Süper Kupa’yı kazanan taraf oldu.

Haberin Devamı

Netaş’ı geçmeyi başardı

Daha önce 1992, 1993, 1996 ve geçen yıl kupayı müzesine götüren Halkbank, kupayı toplamda 5 kez kazandı ve bu alanda Netaş’ı geçerek, kupayı en fazla kazanan takım oldu. Organizasyonda Paidar Demir özel ödülünü Halkbank’tan Emin Gök, en değerli oyuncu ödülünü ise Halkbank’tan Juantorena aldı. Öte yandan Maliye Milli Piyango, İstanbul Büyükşehir Belediyesi’ni 3-2 mağlup ederek, finalleri üçüncü tamamladı.

YORUM YAZ