MENÜ

Rıdvan Dilmen: Ağlanacak halimize gülüyoruz artık

Ünlü yorumcu Rıdvan Dilmen, Türkiye-Arnavutluk maçını değerlendirdi. Dilmen, ''Dünya sıralamasında 73. sırada olan Arnavutluk, maçın büyük bölümünde 10 kişi oynuyor ve berabere bile kalamıyorsunuz. Ağlanacak halimize gülüyoruz artık'' dedi.

Rıdvan Dilmen: Ağlanacak halimize gülüyoruz artık

Türkiye A Milli Futbol Takımı, Antalya'da oynanan hazırlık maçında Arnavutluk Milli Takımı'na 3-2 mağlup oldu. Maç sonu usta yorumcu Rıdvan Dilmen değerlendirmelerde bulundu.

Dilmen'in açıklamaları şu şekilde:

Yılmaz Vural ve Melih Gümüşbıçak maçı çevirmek için her şeyi yaptılar ama olmadı. Gülüyoruz ağlanacak halimize. Gülüyoruz ağlanacak halimize. Dünyada 73. sırada Arnavutluk, 54 dakika 1 kişi eksik kalıyor ve berabere bile kalamıyorsunuz. Dünya sıralamasında 73. sırada olan Arnavutluk, maçın büyük bölümünde 10 kişi oynuyor ve berabere bile kalamıyorsunuz. Ağlanacak halimize gülüyoruz artık.

'Kim nerede belli değil!'

Ne oynadığımız belli değildi. Hele son yarım saat... Kim nerede belli değil! Bugün İtalya-İsveç maçı var. Ne oynayacakları belli. Ekolleri var. Bir milli takımın bir ekolü olur, kazanır kaybeder. Ne oynandığı bellidir. Biz, inanılır gibi değil. Sıcağı sıcağına çok sert konuşmak istemiyorum ama... Bu maç rating sıralamasında ilk sırada olmaz, 2 ya da 3. olur. Diziler milli maçı geçti, daha çok izleniyor! Tercih ediliyor. Balık baştan kokar. Ağır konuşmak da istemiyorum ama milli maç karşısında dizi daha önemli hale geldi.

'Erol Alkan'ı kim izledi? Kim aldı milli takıma?'

"Elazığ, Hatay, Kocaeli Birlik'te oynayamamış ve sonra Hollanda'ya gidip bu sezon 10-12 maç oynamış Erol Alkan'ı bir kere izleyip mi aldılar milli takıma? Kim izledi? Kim önerdi?
Lucescu veya Tayfur Havutçu, Hollanda'ya Erol Alkan'ı izlemeye gittiler mi? Benim bildiğim stadın yakınından bile geçmediler. Abdullah Ercan tavsiye etti diyorlar. Milli takım hocası, canlı izlemediği futbolcuyu kadroya alamaz! Erol Erdal Alkan'ı Hollanda'da izlemeye gittiklerine dair bir tane uçak biletlerini ya da kartlarını göstersinler.

'Milli Takımı yerle bir ettiler'

Koskoca ülkenin milli takımını yerle bir ettiler ya. Uğraşsanız başaramazsınız. Ben de kötü sonuçlar aldım oyuncuyken ama sahada bir çaba vardı. TV'deki Yılmaz Vural daha çok istiyordu beraberlik almak. 10 ay milli maç yok şimdi. Lucescu seneye 73 yaşında olacak, şampiyonaya kalsak 75 olacak.Tarihte yabancı teknik adamla dünya şampiyonu olan yok, Avrupa şampiyonu olan da 1 tane, o da Rehhagel ile Yunanistan.





Haberin Devamı
YORUM YAZ