MENÜ

Problem adam Wesley Sneijder

Galatasaray'da gündem Wesley Sneijder. Kasımpaşa maçından önce 2 gün izin isteyip Türkiye'den ayrıldı. Mancini, “Nerede olduğunu bilmiyorum” derken, Arıboğan oyuncunun İtalya'da olduğunu açıkladı. Mancini'nin gözden çıkardığı Hollandalı'yı yönetim de satmaya sıcak bakarken, tecrübeli futbolcunun kalmak istediği ortaya çıktı. İçeride ise büyük sorun var.

Problem adam Wesley Sneijder

Cim Bom’da gözler Wesley Sneijder’e çevrildi. Kritik Kasımpaşa maçı öncesi hocasından özel izin isteyen 29 yaşındaki oyuncu, İtalya’ya giderek eski doktoruna görünmüştü. Mancini ise Kasımpaşa sınavının ardından yaptığı açıklamada, “Sneijder’e izin verdim ama Hollanda’ya mı gitti, İtalya’ya mı bilmiyorum” ifadesini kullanmıştı. Maçtan 1 gün önce siteden yapılan açıklamada Sneijder’in İtalya’da bir ‘uzmana’ gittiği yazılmış, Mancini’nin basın toplantısından sonra ise CEO Lutfi Arıboğan, “Sneijder İtalya’da” diyerek hocayı zor durumda bırakmıştı. Tecrübeli teknik adamın Real Madrid deplasmanında ikinci yarıda oynamasına rağmen, İstanbul’a döndüğünde sakat olduğunu söyleyen Sneijder’i kafasında sildiği öğrenildi. Adı Manchester United gibi bir devle anılan Hollandalı futbolcunun satışına yönetimin de çok sıcak baktığı belirlendi. Sarı-Kırmızılılar iyi bir teklif gelmesi halinde Ocak ayında Sneijder’in gitmesine izin verecek.

İtalya’da menaceriyle buluştu

Bu arada Wesley Sneijder’in İtalya’da menaceri ile bir araya geldiği ortaya çıktı. Bu buluşma doğal olarak transfer söylentilerinin ayyuka çıkmasına neden oldu. Yolanthe Cabau da Brezilya’daki çekimleri yarıda bırakarak, İtalya’ya giden eşine destek vermek üzere Çizme’ye çıkarma yapmıştı.

Ayrılmaya hiç sıcak bakmıyor

Yönetimin Sneijder’i satmaya sıcak bakmasına rağmen, Hollandalı futbolcunun ise gitmeye niyetinin olmadığı da gelen haberler arasında. Zira tecrübeli oyuncunun, “Şimdi gidersem ve gittiğim takımda ilk 11 oynayamazsam Dünya Kupası’nda ülkemin formasını giyemem” diyerek teklifleri geri çevirmeye hazırlandığı dile getirildi.

Takım arkadaşları çok rahatsız

Öte yandan Sneijder’in tavırlarından bazı takım arkadaşlarının rahatsız olduğu ifade edildi. Yerli oyuncuların Sneijder’i, “Burnu büyük, kendisini dünyanın en iyi futbolcusu zannediyor” diyerek eleştirdikleri öğrenildi. Hatırlanacağı üzere Wesley Sneijder, Fatih Terim’in görevine son verildikten sonra idmana çıkmak istememiş, daha sonra Eboue’yle kavga ederek ciddi sorunlar yaşamıştı.

‘Bir yere gitmiyorum’

Sneijder kendisiyle ilgili iddialar sonrası dün akşam saatlerinde İnstagram’dan açıklama yaparak, Galatasaray’da kalmak istediğini tekrarladı. Hollandalı yıldız, “Galatasaray için hazırlıklarımı sürdürüyorum. Ben bir yere gitmiyorum arkadaşlar. Beni ileride göreceğiniz tek yer, Sarı- Kırmızılı formamla futbol sahası olacak” ifadelerini kullandı.

WESLEY SNEIJDER'IN SEZON İSTATİSTİKLERİ İÇİN TIKLAYIN

Metin Karabaş

Haberin Devamı
YORUM YAZ