MENÜ

Erling Haaland'ı yıkan ölüm! Kopenhag maçında...

Manchester City yıldızı Erling Haaland'ın acı bir haber aldığı ancak buna rağmen UEFA Şampiyonlar Ligi'nde oynanan Kopenhag karşılaşmasına çıktığı öğrenildi.

Erling Haaland'ı yıkan ölüm! Kopenhag maçında...

İngiltere Premier Lig devi Manchester City, UEFA Şampiyonlar Ligi Son 16 Turu ilk maçında, Galatasaray'ın grubundan ikinci olarak çıkan Kopenhag'ı deplasmanda 3-1 mağlup etti. Pep Guardiola'nın ekibine galibiyeti getiren goller Kevin de Bruyne, Bernardo Silva ve Philip Foden'dan geldi. Maviler, bu net galibiyet ile 6 Mart'ta oynanacak rövanş karşılaşması öncesinde çeyrek final için büyük bir avantaj elde etti.

Haberin Devamı

Erling Haalandı yıkan ölüm Kopenhag maçında...

SAKATLIK ŞOKU

Manchester City'de dün gece oynanan Kopenhag karşılaşmasında üç futbolcu sakatlık yaşadı. İngiliz kanat oyuncusu Jack Grealish, maçın ilk bölümünde sakatlanarak 21. dakikada yerini Doku'ya bıraktı. Pep Guardiola, Grealish'in durumunun çok kötü olmadığını ve kasık sakatlığı yaşadığını duyurdu. İkinci yarıda sakatlanan Bernardo Silva ise 78'de yerini Nunes'e bıraktı. İspanyol teknik direktör, Silva'nın ise ayak bileğinden sakatlandığını doğruladı. Ayrıca bir başka sakatlık yaşayan Gvardiol'un da sahalardan üç hafta uzak kalacağı bildirildi.

ÖLÜM HABERİNİ ALDI, YİNE DE MAÇA ÇIKTI

Bu arada Manchester City'nin yıldızı Erling Haaland'ın, acı bir haber aldığı ortaya çıktı. Daily Mail'de yer alan haberde Norveçli golcünün, geçtiğimiz hafta sonu 80 yaşındaki anneannesini kaybettiği ve bunun üzüntüsünü yaşamasına rağmen Kopenhag maçında sahaya çıktığı bildirildi. Haaland'ın bu haberi Everton ile oynanan son Premier Lig maçının oynandığı gün aldığı gelen bilgiler arasında.

YORUM YAZ