MENÜ

Pep Guardiola'dan ilginç sözler: 'Gidin Galatasaray'a sorun!'

Manchester City Menajeri Pep Guardiola, takımının UEFA Şampiyonlar Ligi Son 16 Turu ilk maçında Kopenhag'ı deplasmanda 3-1 mağlup ettiği maçın ardından açıklamalarda bulundu. İspanyol teknik direktörün Galatasaray vurgusu dikkat çekti. İşte detaylar...

Pep Guardiola'dan ilginç sözler: 'Gidin Galatasaray'a sorun!'

İngiltere Premier Lig devi Manchester City, UEFA Şampiyonlar Ligi Son 16 Turu ilk maçında, Galatasaray'ın grubundan ikinci olarak çıkan Kopenhag'a konuk oldu. Pep Guardiola'nın ekibine galibiyeti getiren goller Kevin de Bruyne, Bernardo Silva ve Philip Foden'dan geldi. Maviler, bu net galibiyet ile 6 Mart'ta oynanacak rövanş karşılaşması öncesinde çeyrek final için büyük bir avantaj elde etti.

Haberin Devamı

Pep Guardioladan ilginç sözler: Gidin Galatasaraya sorun

DE BRUYNE HARİKA DÖNDÜ!

Manchester City'nin yıldız futbolcusu Kevin de Bruyne, adeta bir döndü pir döndü... Kopenhag deplasmanında maça ilk 11'de başlayan Belçikalı orta saha, mücadelenin 10. dakikasında takımının ilk golünü kaydeden isim oldu. 32 yaşındaki futbolcu, 45. dakikada Bernardo Silva'nın kaydettiği golün de asistini yaparak maçta iki gole direkt olarak katkı sağladı. Yıldız oyuncu, sakatlıktan döndüğünden bu yana çıktığı 7 karşılaşmada 2 gol atıp 7 asist yaptı.

BELLINGHAM GÖZLERİNE İNANAMADI!

GUARDIOLA'DAN G.SARAY ÖRNEĞİ

Manchester City Menajeri Pep Guardiola, Kopenhag karşılaşmasının ardından basın toplantısı düzenledi. İspanyol hoca, bu galibiyetin küçümsenmemesi gerektiğini vurgulamak için Kopenhag ile aynı grupta yer alan Galatasaray'ı da cümlenin içinde kullandı. Guardiola konuyla ilgili, "Ne kadar zor olduğunu biliyorum. İnsanlar kolay olduğunu düşünüyor ama değil. Eğer kolay olduğunu düşünüyorsanız gidin Bayern Münih'e, Galatasaray'a ve Manchester United'a, bunun ne kadar zor olduğunu sorun. Kopenhag gerçekten zorlu bir rakip. Gerçekten iyi oynadık" sözlerini sarf etti.

Haberin Devamı

Pep Guardioladan ilginç sözler: Gidin Galatasaraya sorun

SAKATLIK ŞOKU

Bu arada Manchester City'de dün gece oynanan Kopenhag karşılaşmasında üç futbolcu sakatlık yaşadı. İngiliz kanat oyuncusu Jack Grealish, maçın ilk bölümünde sakatlanarak 21. dakikada yerini Doku'ya bıraktı. Pep Guardiola, Grealish'in durumunun çok kötü olmadığını ve kasık sakatlığı yaşadığını duyurdu. İkinci yarıda sakatlanan Bernardo Silva ise 78'de yerini Nunes'e bıraktı. İspanyol teknik direktör, Silva'nın ise ayak bileğinden sakatlandığını doğruladı. Ayrıca bir başka sakatlık yaşayan Gvardiol'un da sahalardan üç hafta uzak kalacağı bildirildi.

YORUM YAZ