MENÜ

Galatasaray transfer haberi.. Belhanda ve Emre Akbaba açıklaması!

Galatasaray transfer haberi... Transferde sessizliğini koruyan Galatasaray'ın gündeminde birçok isim var. İrfan Can Kahveci ve Onyekuru gibi yıldızlarla adı anılan Sarı-kırmızlılarda sözleşmesi biten oyuncular da dikkat çekiyor. Tivibu Spor'da konuşan yazarımız Erman Özgür, Galatasaray'ın transfer gündemini değerlendirdi. Erman Özgür, Galatasaray'da sözleşmesi biten Belhanda ve Emre Akbaba ilgili de çarpıcı ifadeler kullandı.

Son dakika Galatasaray transfer haberi... Transferde sessizliğini koruyan Galatasaray'ın gündeminde birçok isim var. İrfan Can Kahveci ve Onyekuru gibi yıldızlarla adı anılan Sarı-kırmızlılarda sözleşmesi biten oyuncular da dikkat çekiyor.

Haberin Devamı

Tivibu Spor'da konuşan yazarımız Erman Özgür, Galatasaray'ın transfer gündemini değerlendirdi. Erman Özgür, Galatasaray'da sözleşmesi biten Belhanda ve Emre Akbaba ilgili de çarpıcı ifadeler kullandı.

Galatasaray'da Emre Akbaba ile Belhanda'nın sözleşmesinin bittiğini hatırlatan Erman Özgür, "Emre, iyi bir sezon geçirmiyor. Belhanda iyi başlayıp eskiye döndü. Kulüplerin ekonomileri, ve zayıflayan kadrolar bu oyunculara mecbur bırakıyor. Herkes 'o gitsin, bu gitsin' diyor da kim gelecek yerine?" dedi.

YORUM YAZ