MENÜ

Marcao'nun bileti kesildi: En iyisi Galatasaray'a dönmek...

2022 yılında Galatasaray'dan İspanyol ekibi Sevilla'ya transfer olan Marcao, Getafe maçı öncesi kadro dışı kalırken, Brezilyalı oyuncuyla ilgili sürpriz ifadeler kullanıldı. İşte detaylar...

Marcao'nun bileti kesildi: En iyisi Galatasaray'a dönmek...

Galatasaray, Ocak 2019 tarihinde Portekiz'in Chaves takımından Brezilyalı oyuncu Marcao'yu 4 milyon Euro karşılığında transfer etmişti.

Haberin Devamı

Sarı - kırmızılılara katılan Brezilyalı oyuncu, 2022 yılına kadar tüm kulvarlarda 141 kez Galatasaray forması giyerek iki gol ve iki asistlik performans göstermişti. Performansıyla dikkatleri üzerine çeken Marcao, 13 milyon Euro ve bonuslar karşılığında İspanya La Liga ekibi Sevilla'nın yolunu tutmuştu.

Marcaonun bileti kesildi: En iyisi Galatasaraya dönmek...

SAKATLIKLAR PEŞİNİ BIRAKMADI

Marcao için Sevilla günleri adeta kabus gibi geçti. Brezilyalı oyuncu toplamda 370 günü sakat geçirirken, 58 maç kaçırdı. Bir kez uyluk sakatlığı, iki kez üst adale yırtığı, iki kez kas yaralanması ve bir kez de hamstring kısmi yırtığı yaşayan Marcao, Sevilla formasını sadece 20 kez giyebildi.

MARCAO İÇİN KARAR VERİLDİ

Marcao, Sevilla'nın deplasmanda Getafe ile oynadığı mücadelenin kamp kadrosunda yer almıyordu. Akıllar ilk olarak 27 yaşındaki oyuncunun yine bir sakatlık yaşadığı düşünülse de gerçek ortaya çıktı.

Haberin Devamı

İspanya basınında yer alan habere göre, Marcao'nun kadro dışı bırakılmasının sebebi Teknik Direktör Quique Sanchez Flores'in artık Brezilyalı savunmacıya güvenmiyor olmasından kaynaklanıyordu.

Marcaonun bileti kesildi: En iyisi Galatasaraya dönmek...

'TÜRKİYE'YE DÖNEREK...'

Haberde Marcao'nun yaz transfer döneminde satışıa çıkarılacağı belirtilerek şu ifadelere yer verildi: "Marcao, Sevilla'nın sabrını tüketti. Önemli bir maaş alan ve sözleşmesinin bitmesine üç yıl kalan Brezilyalı oyuncu için tek uygun çıkış yolu takımdan gönderilmek.

Oyuncu ve Sevilla için en iyisi Türkiye'ye, daha doğrusu eski takımı Galatasaray'a dönerek daha az zorlayıcı bir rekabette fiziksel ve zihinsel olarak kendini toparlaması olacaktır."

Marcaonun bileti kesildi: En iyisi Galatasaraya dönmek...

YORUM YAZ