MENÜ

Galatasaray'a sağ bek transferinde yeni aday! Temasa geçildi...

Sacha Boey'nin ayrılığı sonrası kadrosuna kattığı Serge Aurier'yi henüz kullanamayan Galatasaray, sağ bek için yaz aylarında bir hamle yapmayı planlıyor. Bu doğrultuda Sarı-Kırmızılılar, gündeme gelen isim için temaslara başlamış durumda.

Galatasaray'a sağ bek transferinde yeni aday! Temasa geçildi...

Yeni sezonun kadro planlaması adına çalışmalarını sürdüren Galatasaray'da öncelikli önem taşıyan noktaların başında sağ bek geliyor. Sarı-Kırmızılılar, Sacha Boey'nin ayrılığı sonrası ideal ismi aradığı bu bölgeye yaz aylarında bir takviye gerçekleştirebilir.

Haberin Devamı

AURIER SAHAYA ÇIKMAYA HAZIR

Galatasaray'ın Sacha Boey'nin Bayern Münih'e transferi sonrası kadrosuna kattığı Serge Aurier, sakatlığını tamamen atlattı ve oynayabilecek duruma geldi. Sarı-Kırmızılılar'da bu bölge için Barış Alper Yılmaz ve Kaan Ayhan'ın da performansları dikkat çekiyor.

Galatasaraya sağ bek transferinde yeni aday Temasa geçildi...

BARIŞ İÇİN TEKLİFLER BEKLENECEK

Galatasaray’da son 1.5 sezonda büyük bir gelişim kaydeden Barış Alper Yılmaz, Avrupa takımlarını peşine takmıştı. Fakat Sarı- Kırmızılılar, genç futbolcuyu ancak yüksek bir bonservis bedeliyle göndermeyi kabul ediyor. Buna göre 23 yaşındaki oyuncu için EURO 2024 beklenecek. Milli futbolcunun A Milli Futbol Takımı’nda değerini daha da artırması bekleniyor.

Galatasaraya sağ bek transferinde yeni aday Temasa geçildi...

SAĞ BEKE YENİ ADAY

Sezon sonunda mutlaka sağ bek almayı hedefleyen Galatasaray’ın gündemine yeni bir isim geldi. Fransız basınında yer alan haberlere göe Cim Bom, Ligue 1 ekiplerinden Strasbourg’un formasını giyen Marvin Senaya’yı renklerine bağlayabilir.

Haberin Devamı

İSTANBUL DEVİ PEŞİNDE...

TEMASA GEÇİLDİ

Kulübü ile 3 yıllık kontratı bulunan 23 yaşındaki futbolcu için Aslan’ın, menajerler aracılığıyla temasa geçtiği öne sürüldü. Senaya, bu sezon çıktığı 29 maçta 1 gol ve 1 asistlik performans sergiledi.

João Felix'ten serbest vuruş dersleri!

Galatasaraya sağ bek transferinde yeni aday Temasa geçildi...

YORUM YAZ