MENÜ

Galatasaray'da Zaniolo yolcu! Teklif ortaya çıktı...

Galatasaray'ın mevcut kadrosundaki en hareketli isimlerin başında şu sıralarda Nicolo Zaniolo geliyor. Zenit, dünkü yalanlamaya rağmen oyuncuya yıllık 9 milyon Euro önerdi. Aston Villa’yı yöneten Monchi, satın alma opsiyonlu kiralama teklifi yaptı, Juve de devrede...

Galatasaray'da Zaniolo yolcu! Teklif ortaya çıktı...

Galatasaray daha futboluna doyamadan Nicolo Zaniolo ile yolları ayırmaya hazırlanıyor. İtalyan yıldız, şu sıralarda Galatasaray kadrosunun en çok rağbet gören isimlerinin başında geliyor.

Haberin Devamı

Galatasarayda Zaniolo yolcu Teklif ortaya çıktı...

23 yaşındaki futbolcuya son olarak Monchi’nin sportif direktörlüğünü yaptığı Aston Villa teklif yaptı. Aynı pozisyonda oynayan oyuncusunun sakatlanması sebebiyle devreye giren İngiliz devi, 3.5 milyon Euro kiralama artı çeşitli bonuslar içeren satın alma opsiyonlu bir teklif sundu. Villa’nın bonservisi almaya karar vermesi ve bu başarı bonuslarının gerçekleşmesi durumunda, Galatasaray’ın 30 milyon Euro gibi bir gelir elde edeceği ileri sürüldü.

YILDIZ OYUNCU İÇİN DEVREDELER...

TEKLİFLER YÜKSELİYOR

Günün bir başka sürprizi de Zenit’ten geldi. Rus kulübünün, dün yapılan yalanlamaya rağmen Zaniolo’ya senelik 9 milyon Euro’luk flaş bir teklifte bulunduğu ortaya çıktı. Zenit’in bonservis bedeli olarak da Galatasaray’a 35 milyon Euro’luk çıkış maddesini ödeyeceği iddia ediliyor. Bu durumda Zaniolo’nun kararı belirleyici olacak.

Haberin Devamı

Galatasarayda Zaniolo yolcu Teklif ortaya çıktı...

Ayrıca genç futbolcunun daha önce “Hayalim” dediği Juventus da Cim Bom’a teklif hazırlığında. İtalyan devi ise 28 milyon Euro ile Galatasaray’ın kapısını çalacak gibi görünüyor. Yönetim de Tete’nin transferi sonrasında Zaniolo’nun satışına oldukça sıcak yaklaşıyor.

Galatasarayda Zaniolo yolcu Teklif ortaya çıktı...

YORUM YAZ