MENÜ

Galatasaray'da Kerem Aktürkoğlu kendini aştı! En iyi dönemini yaşıyor

Trendyol Süper Lig'in 27. haftasında Galatasaray, Antalyaspor'u 2-1'lik skorla devirirken mücadelede tam anlamıyla Kerem Aktürkoğlu fırtınası vardı. Aktürkoğlu, Sarı-Kırmızılı ekip adına 2 gol kaydederken 1 de penaltı atışından faydalanamadı. Ancak, her şeye rağmen gösterdiği performansla maçın adamı olmayı başardı. Kerem, gösterdiği performansla resmen kendini aşarken Sarı-Kırmızılı ekipteki en iyi dönemini yaşıyor. İşte tüm detaylar...

Galatasaray'da Kerem Aktürkoğlu kendini aştı! En iyi dönemini yaşıyor

Galatasaray'da Kerem Aktürkoğlu, Antalyaspor karşısında gösterdiği performansla tüm dikkatleri bir kez daha üzerine çekmeyi başardı. Antalyaspor ağlarına 2 gol bırakan Aktürkoğlu, mücadeleye damga vurarak büyük bir katkı topladı. Yıldız oyuncu böylece, Galatasaray kariyerindeki en iyi dönemine ulaştı. Öte yandan mücadelenin ardından konuşan Kerem, şampiyon olacaklarına olan inancını da dile getirdi. Detaylar haberimizde... 

Haberin Devamı

'Saha içinde cevap veriyoruz' 

Maçın ardından Kerem, “Hiçbir şeyin konsantrasyonumuzu bozmasına izin vermemeliyiz. Olanları görüyoruz. Sahada kalmaya odaklanıyoruz. Saha içinde herkese cevap veriyoruz. Sezon sonu inşallah hak eden şampiyon olacak. Kupayı kaldıran biz olacağız” diye konuştu.

Galatasarayda Kerem Aktürkoğlu kendini aştı En iyi dönemini yaşıyor

Kerem'den müthiş katkı! 

Mauro Icardi’nin yokluğunda Galatasaray’ı hücumda taşıyan isim Kerem Aktürkoğlu oldu. Kerem, ilk yarıda 1’i penaltıdan olmak üzere 2 gol birden attı. Icardi’den sonra Sarı-Kırmızılılar’da skora en çok katkı yapan isim olan Kerem, kendini de aştı. 59’daki ikinci penaltısında direğe takılan (Süper Lig kariyerinde ikinci kez kaçırdı) Milli futbolcu, bu sezonki 41. resmi sınavında toplamda 8 asistinin yanına 14. golünü ekledi.

Haberin Devamı

Galatasarayda Kerem Aktürkoğlu kendini aştı En iyi dönemini yaşıyor

En iyi dönemini yaşıyor

Resmi karşılaşmalarda en çok ağları havalandırdığı 2021-22’yi (52 maç/13 gol) geride bırakan 25 yaşındaki futbolcu, söz konusu sezonda ligde attığı 10 gollük en iyi dönemini de dün akşam geçmeyi başardı. En son ligde 22. haftadaki İstanbulspor mücadelesinde 2 kez gol sevinci yaşayan Kerem, 2’si Avrupa toplamda 6 maç sonra skora katkı verdi ve ligde 11. kez ağları salladı.

FANATİK ÖZEL / ASLIHAN ÇİL

YORUM YAZ