MENÜ

Galatasaray'da Icardi rakip tanımıyor! Yok böyle seri...

Beşiktaş maçı öncesi Galatasaray’ın hücumdaki en büyük kozu olan Icardi, sadece derbilerde değil rakip tanımadan her kulvarda her takıma karşı gol atmaya devam ediyor. Arjantinli yıldız, bu sezon çıktığı resmi maçlarda da bu özelliğine devam etti ve rakiplerinin korkulu rüyası olmayı sürdürdü. Beşiktaş derbisinde de sahneye çıkması beklenen Icardi, Galatasaraylı taraftarların en büyük umudu olacak. Arjantinli golcünün, bu sezonki istatistiklerine göz atalım...

Galatasaray'da Icardi rakip tanımıyor! Yok böyle seri...

Galatasaray'ın büyük umutlarla kadrosuna kattığı Arjantinli golcü, geçen sezonki şampiyonluğa büyük bir katkı sunarak Sarı-Kırmızılı taraftarların sevgilisi oldu. Icardi, attığı gollerin yanı sıra önemli maçlarda da sahneyi kimseye bırakmamasıyla tanınıyor. Rakip fark etmeksizin gollerini sıralayan Arjantinli yıldızın, yine bu özelliğiyle Beşiktaş maçına da damga vurması bekleniyor. Yıldız golcünün, rakip tanımayan müthiş istatistiğin yanı sıra Cimbom, müthiş bir seri yakaladı. Detaylar haberimizde... 

Haberin Devamı

434 gündür kaybetmiyor!

Galatasaray, üst üste çıktığı 14’ü lig olmak üzere 22 resmi maçı da kaybetmedi. Son yenilgisini; 30 Nisan 2023’te 3-1’lik skorla Beşiktaş deplasmanında yaşadı. Cim Bom ligde sahasında 434 gündür kaybetmiyor. En son 13 Ağustos 2022’de Giresun’a 1-0 kaybeden Aslan ardından oynadığı 20 maçta 18 galibiyet 2 beraberlik aldı.

Galatasaray, Beşiktaş’ı yenerse yeni stadında üst üste 4. galibiyeti olacak ve ezeli rakibine karşı Seyrantepe’deki en uzun serisine ulaşacak.

Galatasarayda Icardi rakip tanımıyor Yok böyle seri...

Galatasaray durdurulamıyor!

Aslan bugün yenilmezse (üst üste 7. maç olacak); ligde 1961 ile 1972 yılları arasında Beşiktaş’a karşı iç sahadaki 13 maçlık yenilmezlik serisinden sonra rakibine karşı en uzun 2. seriye ulaşacak. Okan Buruk ve Burak Yılmaz, futbolculuk dönemlerinde hiç rakip olmadılar.

Haberin Devamı

Buruk, teknik adam olarak 7 farklı takımla (Elazığ, Gaziantep, Sivas, Akhisar, Rize, Başakşehir ve Galatasaray) Beşiktaş’a 14 kez rakip oldu, 2 galibiyet, 3 beraberlik, 9 yenilgi yaşadı. Okan Buruk’lu Galatasaray Fenerbahçe’yi geçen sezon iki maçta da 3-0’lık skorlarla geçti, Seyrantepe’de Beşiktaş’ı yendi, tek yenilgisini İnönü’de yaşadı.

 
 
 
Bu gönderiyi Instagram'da gör
 
 
 

Fanatik (@fanatikcomtr)'in paylaştığı bir gönderi

Icardi için rakip fark etmiyor!

Bu akşamki Beşiktaş mücadelesinde Cim Bom’un en büyük hücum kozu olan Mauro Icardi, sadece derbi performansıyla öne çıkmıyor. Şampiyonlar Ligi elemeleri, Şampiyonlar Ligi maçları ve Süper Lig... Arjantinli santrfor, kulvar ayırmaksızın karşısına çıkan neredeyse her rakibe gol atmayı başarıyor.

ERTUĞRUL DOĞAN AÇIKLAMIŞTI

Icardi bu sezon Galatasaray formasıyla tüm kulvarlarda 14 resmi maçta forma giyerken, bunların 10’unda fileleri havalandırmayı başardı. Bu süreçte 12 gol atıp, 4 de asist yapan tecrübeli futbolcu, sadece 4 mücadeleyi boş geçti (Ljubljana (d), Kayserispor (d), Kopenhag ve Ankaragücü maçları).

Galatasarayda Icardi rakip tanımıyor Yok böyle seri...

Yok böyle seri

Icardi’nin boş geçtiği büyük maç ise yok. Güney Amerikalı yıldız, Türkiye kariyerinde Fenerbahçe, Beşiktaş ve Trabzonspor’a karşı oynadığı 6 maçta da gol atarken, 8 kez fileleri havalandırdı. Geçen sezon Beşiktaş derbilerinde Seyrantepe’de 2 golle galibiyeti getiren Icardi, İnönü’de kaybedilen maçta da tek golün sahibiydi. Bu kadar az maçta üst üste böyle bir seri yapan oyuncu daha önce olmamıştı.

Haberin Devamı

ASLIHAN ÇİL / FANATİK ÖZEL

Galatasarayda Icardi rakip tanımıyor Yok böyle seri...

YORUM YAZ