MENÜ

Galatasaray'a Adana Demirspor maçı öncesi tavsiye verdi: Avrupa'daki gibi oynamalı

Trendyol Süper Lig'in 15. haftasında Galatasaray ile Adana Demirspor karşı karşıya gelecek. Müsabaka öncesi yazarlarımızdan Metin Karabaş, sarı-kırmızılı takım hakkında dikkat çeken sözler kullandı.

Galatasaray'a Adana Demirspor maçı öncesi tavsiye verdi: Avrupa'daki gibi oynamalı

Okan Buruk yönetimindeki Galatasaray, Süper Lig'in 15. haftasında Adana Demirspor'u kendi evinde konuk edecek. Müsabaka öncesi Fanatik yazarlarından Metin Karabaş değerlendirmelerde bulundu ve sarı-kırmızılı takım hakkında dikkat çeken sözler kullandı.

Haberin Devamı

TAM 23 MAÇTIR EVDE YENİLMİYOR

Aslan, Süper Lig’de evinde oynadığı maçlarda rakiplerine kaybetmiyor. Sarı-Kırmızılılar, sahasındaki son yenilgisini geçtiğimiz sezon Giresunspor karşısında aldı. Cim Bom, bu karşılaşmanın ardından oynadığı 23 karşılaşmada 21 galibiyet ve 2 beraberlik elde etti. Galatasaray, bu sezon ligde RAMS Park’ta oynadığı 6 karşılaşmadan da 3 puanla ayrıldı. Galatasaray, ayrıca Süper Lig’de bu sezon evinde puan kaybetmeyen tek takım konumunda.

Galatasaraya Adana Demirspor maçı öncesi tavsiye verdi: Avrupadaki gibi oynamalı

KRİTİK İSİMLER CEZA SINIRINDA

Galatasaray’da Adana Demispor maçı öncesinde 3 futbolcu sarı kart ceza sınırında yer alıyor. SarıKırmızılılar’da kaleci Fernando Muslera, Sacha Boey ve Sergio Oliveira, Adana Demirspor karşısında sarı kart görmeleri durumunda Sivasspor mücadelesinde cezalı duruma düşecek.

Haberin Devamı

İŞTE METİN KARABAŞ'IN DEĞERLENDİRMELERİ:

"Sarı-Kırmızılılar, Pendik deplasmanında 2-0 kazansa da sahada iyi bir oyun olmadığını söylemek yanlış olmaz. Galatasaray’ın Adana Demirspor karşısında 3 puana uzanabilmesi için vasat lig oyununun yerine Avrupa arenasında sergilediği yüksek kaliteli futbola ihtiyacı olacak.

Pendik galibiyeti ile zirve yarışında hata yapmayan Galatasaray, yoğun fikstürden geçmeye devam ediyor. SarıKırmızılılar, Pendik deplasmanında 2-0 kazansa da sahada iyi bir oyun olmadığını söylemek yanlış olmaz. Şampiyonlar Ligi dönüşlerinde lige adapte olmakta zorlanan Okan Buruk’un öğrencileri beklenen oyundan uzak kalıyorlar.

Galatasaraya Adana Demirspor maçı öncesi tavsiye verdi: Avrupadaki gibi oynamalı



Galatasaray’ın rakibi bu kez iyi bir kadroya sahip Adana Demirspor. Akdeniz temsilcisi her ne kadar son dönemde çalkantılı günler yaşasa da bu mücadelede iddalı olacakları şüphesiz. Öte yandan Sarı-Kırmızılılar’da özellikle savunma hattındaki sakatlıklar can sıkıcı. Bu bölgede hangi oyuncunun forma giyeceği hemen hemen maç saatinde belli olacak.

Aklında Kopenhag maçı

var Buruk bu maça en ideal kadrosunu çıkartırken, aklının bir köşesinde salı günü oynanacak Kopenhag karşılaşması da olacaktır. Gerek sakatlıklar gerekse Şampiyonlar Ligi’nde dönüm maçına çıkılacak olması SarıKırmızılılar’ı bir hayli zorlayacaktır. Galatasaray’ın rakibi karşısında üç puana uzanabilmesi için vasat lig oyununun yerine Avrupa arenasında sergilediği yüksek kaliteli futbola ihtiyacı olacak."

Haberin Devamı

Galatasaraya Adana Demirspor maçı öncesi tavsiye verdi: Avrupadaki gibi oynamalı

YORUM YAZ