MENÜ

Mbaye Diagne'ye büyük şok! Şoförü lüks arabasını çaldı...

Geride kalan sezon Süper Lig'de Fatih Karagümrük forması giyen ve kariyerini Suudi Arabistan 2. Lig ekibi El Kadisiyah'da sürdüren Mbaye Diagne adeta bir şok yaşadı. Senegalli futbolcu, sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda arabasının şoförü tarafından çalındığını ifade etti.

Mbaye Diagne'ye büyük şok! Şoförü lüks arabasını çaldı...

Türkiye'de Kasımpaşa, Galatasaray ve Fatih Karagümrük formaları giyen ve kariyerini Suudi Arabistan 2. Lig ekibi El Kadisiyah'da sürdüren Mbaye Diagne'nin lüks arabası çalındı. 32 yaşındaki futbolcu bu durumu sosyal medyadan açıkladı. Öte yandan Diagne, çalan kişinin kendi şoförünün olduğunu iddia etti.

Haberin Devamı

TÜRKİYE KARNESİ

Mbaye Diagne, Kasımpaşa forması forması ile 36 maça çıktı söz konusu maçlarda 32 gol ve 4 asist yaptı.

Galatasaray forması ile 62 maça çıkan Senegalli futbolcu, 26 kez gol sevinci yaşarken 4 kez de takım arkadaşlarına gol pası verdi.

Diagne, Türkiye'de son olarak Fatih Karagümrük forması giydi. 35 maça çıkan yıldız futbolcu 25 gol attı ve 6 asist yaptı.

Brandizzo altyapısında futbola başlayan Mbaye Diagne daha sonra Juventus, Ajaccio, Lierse SK, Al Shabab, Westerlo, Ujpest, Tianjin Teda, Kasımpaşa, Galatasaray, Club Brugge, West Bromwich Albion ve Fatih Karagümrük formaları giydi.

Mbaye Diagneye büyük şok Şoförü lüks arabasını çaldı...

AL-QADSİAH'A TRANSFER OLDU

Senegalli santrfor, Fatih Karagümrük'ten ayrıldıktan sonra Suudi Arabistan'ın yolunu tuttu. Suudi Arabistan 2. Lig ekiplerinden Al Qadisiyah, sezon başı tecrübeli santrforu kadrosuna kattığını resmen açıklamıştı.

Haberin Devamı

Mbaye Diagne, yeni takımı ile 10 maça çıktı. Senegalli futbolcu bu süre zarfında 3 gol 1 asistlik performans sergiledi.

ARABASI ÇALINDI

32 yaşındaki futbolcu, sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda otomobilinin çalındığını ve çalan kişinin kendi şoförünün olduğunu ifade etti.

Çalan kişinin Türkiye’de yaşadığını iddia eden Diagne tüm fotoğraflarıyla birlikte sosyal medyadan paylaştı.

'ARABAMI ÇALDI VE KAÇTI'

Diagne, sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda, “O arabamı çaldı ve kaçtı, Türkiye’de yaşıyor. Adı Okan.” ifadelerini kullandıktan sonra çalınan aracını , Şoförün ve eşinin Instagram hesaplarını paylaştı.

Mbaye Diagneye büyük şok Şoförü lüks arabasını çaldı...

HEPSİ SANTOS'UN KADERİNİ YAŞADI!

Mbaye Diagneye büyük şok Şoförü lüks arabasını çaldı...

YORUM YAZ