MENÜ

Abdurrahim Albayrak'tan seçim açıklaması geldi: Dursun Özbek'in listesinde yer alacak mı?

Süper Lig'de zirve mücadelesi veren Galatasaray'da bir yandan da başkanlık seçimi heyecanı yaşanıyor. Dursun Özbek'in listesi hemen hemen belli olurken Erden Timur'un yeni dönemde yönetimde olup olmayacağı merak ediliyor. Timur'un haricinde bir diğer isimse Abdurrahim Albayrak... Albayrak'tan konuyla ilgili açıklama geldi. İşte detaylar...

Abdurrahim Albayrak'tan seçim açıklaması geldi: Dursun Özbek'in listesinde yer alacak mı?

Galatasaray'da olağan seçimli genel kurul 18 Mayıs tarihinde yapılacak. Kurulda çoğunluk sağlanamaması halinde, ikinci oturum 25 Mayıs tarihinde gerçekleştirilecek.

Haberin Devamı

ADAYLIĞINI AÇIKLAYAN TEK İSİM ÖZBEK

Galatasaray'da başkan Dursun Özbek, sarı-kırmızılı kulübün mayıs ayında yapılacak başkanlık seçiminde yeniden aday olacağını açıklamıştı.

"25 Mayıs'ta seçimli olağan genel kurulumuz var. Sizlerin huzurunda bu onurlu göreve yeniden aday olduğumu duyurmak istiyorum. Yeniden seçilirsem başardıklarımızın daha fazlasını yapmak için hiç durmadan çalışacağım."

İŞTE ÖZBEK'İN LİSTESİ

Galatasaray Başkanı Dursun Özbek'in listesi de şekillenmeye başladı. İşte yönetim kurulunda yer alacak isimler;

Metin Öztürk
Niyazi Yelkencioğlu
İbrahim Hatipoğlu
Mehmet Cibara
Ali Yüce
Eray Yazgan
Bora Bahçetepe
Can Natan
Fatih Demircan
Emir Aral
Ömer Sarıgül

Abdurrahim Albayraktan seçim açıklaması geldi: Dursun Özbekin listesinde yer alacak mı

ERDEN TİMUR BİLMECESİ

Galatasaray'da son yılların başarılı yöneticilerinden ve mevcut yönetimde Başkanvekili olarak görev yapan Erden Timur'un yeni dönemde yönetimde yer alıp almayacağı henüz belli olmadı.

Haberin Devamı

ABDURRAHİM ALBAYRAK'TAN AÇIKLAMA

Öte yandan Galatasaray'da uzun yıllar yöneticilik yapmış olan Abdürrahim Albayrak'ın ismi de yeni yönetimde yer alacağı haberlerine konu oldu. Albayrak, Serhan Türk'e konuyla ilgili bir açıklama yaptı. Açıklamada, "Benim isteğim Dursun Başkanın devam etmesiydi. Benim başka düşüncem ya da başka beklentim olamaz" ifadelerini kullandı.

Abdurrahim Albayraktan seçim açıklaması geldi: Dursun Özbekin listesinde yer alacak mı

YORUM YAZ