MENÜ

Yusuf Yazıcı'ya bir şok daha! Yine hırsızların hedefinde...

Lille forması giyen Yusuf Yazıcı, Fransa'da bir kez daha hırsızların hedefinde yer aldı. Milli oyuncuya yönelik üçüncü kez soygun girişiminde bulunulurken bu kez olay sırasında evde bulunan Yusuf Yazıcı, büyük bir şok yaşadı.

Yusuf Yazıcı'ya bir şok daha! Yine hırsızların hedefinde...

Fransa Ligue 1 ekiplerinden Lille'in formasını giyen Yusuf Yazıcı, bir kez daha hırsızların hedefinde yer aldı. Milli oyuncu, üçüncü kez bir soygun girişimi ile karşı karşıya kaldı.

Haberin Devamı

İLK OLARAK ARACI ÇALINMIŞTI

Yusuf Yazıcı ilk kez soygun girişimi ile 2020'de karşı karşıya kaldı. 24 Aralık ve 31 Aralık tarihleri arasında çapraz bağ ameliyatı için İtalya'da bulunan yıldız oyuncunun evine hırsızlar girdi ve Yazıcı'nın aracını çaldılar.

Yusuf Yazıcıya bir şok daha Yine hırsızların hedefinde...

İKİNCİSİ YİNE BU SEZON

Milli oyuncunun başına gelen ikinci olay, daha yeni gerçekleşti. 14 Aralık'ta Klaksvik maçı sonrası evine gelen Yusuf Yazıcı, her yerin altüst olduğunu fark etti. Bu kez Yazıcı'nın evindeki lüks saatlerin ve kıyafetlerin çalındığı belirtildi.

Yusuf Yazıcıya bir şok daha Yine hırsızların hedefinde...

BU KEZ EVDEYKEN KARŞILAŞTI

La Voix du Nord'un haberine göre Yusuf Yazıcı, izinli olduğu pazartesi günü saat 15:30 sıralarında evine yönelik bir soygun girişimiyle karşı karşıya kaldı. Milli oyuncu, ön kapının zorlandığını fark etti. Kilitli durumdaki kapı zorlanırken Yusuf Yazıcı, anında polise haber verdi ve polisin de hemen gelmesiyle birlikte hırsızlar tutuklanarak gözaltına alındı.

Haberin Devamı

Yusuf Yazıcıya bir şok daha Yine hırsızların hedefinde...

Yusuf Yazıcı, 'Tekrar ve tekrar ve tekrar...' ifadeleriyle Instagram hesabından şikayette bulunduğu ana ilişkin bir paylaşım gerçekleştirdi. Yıldız oyuncu, Ağustos 2019'da Fransa'ya gelmesinden bu yana üçüncü kez polis merkezine şikayette bulundu.

YORUM YAZ