MENÜ

1. Lig'de süper hafta sonu

Süper Kupa nedeniyle Süper Lig’de hafta sonu maçlar oynanmayacak, 1.Lig’de ise heyecan tam gaz devam edecek. Eyüpspor kazanırsa şampiyonluğu garantileyecek, Play￾Off potası ve düşme hattında da kritik karşılaşmalar var. Bugün 3 maçla perde açılıyor…

1. Lig'de süper hafta sonu

Trendyol 1. Lig’de 29. hafta bugün başlıyor… 13.30’da Bodrum FK-Keçiörengücü, 16.00’da Ümraniye-Şanlıurfa ve 20.30’da Sakaryaspor-Boluspor karşılaşmaları oynanacak. Yarın birbirinden kritik 4 maç var. Pazartesi ise kapanış mesaisinde 4 takım kozlarını paylaşacak.

Haberin Devamı

Eyüpspor, 17. sıradaki Altay’ı mağlup etmesi halinde Süper Lig’e çıkmayı garantileyecek. 2. sıradaki Göztepe de Erzurum’u mağlup etmesi durumunda Süper Lig yolunda çok önemli bir adım atacak ve geri sayıma başlayacak. Play-Off potasında Çorum-Kocaeli, Sakarya-Bolu maçları çok kritik. Küme düşme hattında ise Giresunspor’un ardından Altay’ın da umutları tükenmek üzere. Tuzlaspor, Adanaspor, Şanlıurfa, Keçiörengücü, Manisa ve Ümraniye arasında stresli bir mücadele söz konusu.

Galatasaray ile Fenerbahçe arasında oynanacak Süper Kupa nedeniyle Süper Lig’de bu hafta sonu maçlar olmayacak fakat 1.Lig’de heyecan tam gaz devam edecek.

1. Ligde süper hafta sonu

GÖZTEPE İÇİN FİNAL GİBİ MAÇ

Geçtiğimiz hafta 2-0 öne geçtiği Kocaelispor deplasmanında 3-2 kaybeden Göztepe, Süper Lig yolunda moral bozukluğu yaşadı. Teknik direktör Stoilov ise “Bu maçı unutacağız. Hatalardan gereken dersleri çıkaracağız. Erzurum maçı evimizde final gibi. Kendi kaderimiz kendi elimizde. Hep birlikte bu işi başaracağız” sözleriyle takımına seslendi. Pazartesi günkü maçta Gürsel Aksel Stadı’nın tıklım tıklım dolması bekleniyor, yönetim de takıma prim açıklamaya hazırlanıyor.

 

YORUM YAZ