MENÜ

Fırtına patlamaya hazır

4 maçtır yenilmeyen, son deplasman galibiyetini Sivas'a karşı 4-0'la alan, geçtiğimiz hafta ise Gençler'i 3-0 mağlup eden Trabzonspor, Avrupa biletini sağlama almak için Eskişehir'e konuk oluyor. Takımda önemli eksikler var ama Hami Mandıralı ve ekibinde puan kaybına tahammül yok.

Fırtına patlamaya hazır

Hami Mandıralı’nın teknik direktörlük koltuğuna oturmasından sonra gözle görülür bir çıkış yakalayan ve Avrupa potasına giren Trabzonspor, kritik sınavlarından birine daha çıkıyor. Halen kendisi gibi Avrupa bileti umutlarını koruyan Eskişehir’e konuk olacak Bordo-Mavililer, son dönemdeki hücuma dönük kimliğini bu deplasmanda da ortaya koymanın planlarını yapıyor. Son 4 haftalık periyoda bakıldığında Karadeniz ekibinin önemli bir yenilmezlik serisi yakaladığı dikkat çekiyor. Hami Mandıralı’nın ekibi, bu süreçte hiç yenilmedi, 25. hafta karşılaşmasında deplasmanda Sivas’ı 4-0 mağlup etti, geçtiğimiz hafta ise kendi sahasında ligin formda takımlarından Gençlerbirliği’ni 3-0 yenerek eksiklerine rağmen gövde gösterisi yaptı. Bu iki maçın arasında ise Elazığ ve Kasımpaşa ile golsüz berabere kalan Fırtına’da kadro sıkıntısı sürüyor. Zokora ve Colman’ı disiplinsiz davranışları sebebiyle kadro dışı bırakan Trabzonspor teknik ekibi, eşi rahatsız olan Malouda’ya ise tekrar ülkesine gitmesi için izin verdi.

Eskişehir sıkıntılı


Eskişehirspor cephesinde ise düşüş hakim. Ligin ilk yarısındaki formunun çok uzağında olan Es Es, özellikle gol üretmekte problem yaşıyor. Türkiye Kupası’nda yoluna devam eden ev sahibinde de Diego sakatlığı, Akaminko ve Jorguera ise cezası sebebiyle forma giyemeyecek.

Haberin Devamı

Eskişehirspor: Boffin, Kamil, Servet, Sezgin, Dede, Erkan, Aytaç, Hürriyet, Özgür, Necati, Kamara

Trabzonspor:
Onur, Bosingwa, M. Yumlu, Aykut, Mustafa Akbaş, Yusuf, Bourceanu, Adrian, Olcan, Henrique, Özer

Stat: Eskişehir Atatürk

Saat: 16.00

Yayın: Lig TV

YORUM YAZ