MENÜ

Efeler Ligi'nde şampiyon Halkbank! Fenerbahçe yıkıldı...

2023-2024 Voleybol Sezonu AXA Sigorta Efeler Ligi'nde Fenerbahçe'yi 3-0 yenerek seride 3-0 öne geçen Halkbank şampiyon oldu.

Efeler Ligi'nde şampiyon Halkbank! Fenerbahçe yıkıldı...

2023-2024 Voleybol Sezonu AXA Sigorta Efeler Ligi Play-off Final Etabı, Halkbank-Fenerbahçe eşleşmesinde oynanan üçüncü karşılaşmanın ardından sona erdi. Serinin üçüncü maçında rakibi Fenerbahçe'yi sahasında 3-0 (25-19, 25-18, 25-19) mağlup eden Halkbank, seride durumu 3-0’a getirdi ve sezonu şampiyon olarak tamamladı. Fenerbahçe ise sezonu 2. sırada tamamladı.

Haberin Devamı

Bu sonucun ardından Halkbank ve Fenerbahçe, önümüzdeki sezon Türkiye'yi CEV Şampiyonlar Ligi’nde temsil etme hakkı kazandı.

Bakan Bak'tan tebrik

Gençlik ve Spor Bakanı Dr. Osman Aşkın Bak, Efeler Ligi'nde şampiyonluğa ulaşan Halkbank Erkek Voleybol Takımı'nı yayımladığı mesajla tebrik etti.

Bakan Bak, tebrik mesajında şu ifadelere yer verdi:

“TVF Ziraat Bankkart Voleybol Salonu'nda oynanan Voleybol AXA Sigorta Efeler Ligi play-off final serisi üçüncü maçında, Fenerbahçe'yi mağlup ederek Efeler Ligi şampiyonu olan Halkbank Erkek Voleybol Takımı’nı tebrik ediyorum. Final serisinde mücadele eden Fenerbahçe'yi de performansından dolayı kutluyor, her iki kulübümüze başarılar diliyorum.”

Salon: Ankara TVF Ziraat Bankkart
Hakemler: Ozan Çağı Sarıkaya, İlknur Çakar
Halkbank: Yunus Emre Tayaz, Ma'a, Ngapeth, Mert Matic, Nimir, Mirza Lagumdzija (Volkan Döne, İzzet Ünver)
Fenerbahçe: Yiğit Gülmezoğlu, Vahit Emre Savaş, Luburic, Kooy, Ghaziani, Murat Yenipazar (Hasan Yeşilbudak, Hasan Sıkar, Penchev, Caner Dengin, Caner Peksen, Ali Deniz Yılmaz)
Setler: 25-19, 25-18, 25-19
Süre: 69 dakika (25, 22, 22)

YORUM YAZ