MENÜ

Bayern Münih'in hocası Tuchel'i Real Madrid korkusu sardı!

Şampiyonlar Ligi Yarı Final ilk maçında Real Madrid'i konuk edecek olan Bayern Münih'te Alman menajer Thomas Tuchel'den Real Madrid itirafı geldi. Tuchel, İspanyol devine karşı oynamanın aurasından bahsederken rakibine ve meslektaşı Ancelotti'ye övgüler yağdırdı.

Bayern Münih'in hocası Tuchel'i Real Madrid korkusu sardı!

UEFA Şampiyonlar Ligi Yarı Final ilk maçında bu gece Bayern Münih, Real Madrid'i konuk edecek. Allianz Arena'da oynanacak mücadele saat 22.00'de başlayacak. Karşılaşmayı Fransız hakem Clement Turpin yönetecek. Dev mücadele EXXEN ve TV 8,5 ekranlarından canlı olarak yayınlanacak. Maç öncesinde konuşan Tuchel'den dikkat çeken Real Madrid sözleri geldi. 

Haberin Devamı

Boey sakat, Min-Jae kadroda!

Bayern Münih'te Galatasaray’ın eski oyuncusu Sacha Boey sakat, Fenerbahçe'nin eski yıldızı Kim Min-Jae'nin ise 11'de yer alması bekleniyor. Arda Gülerli Real’de Carvajal cezalı, kaleci Courtois ve Alaba da sakatlıkları sebebiyle forma giyemeyecekler.

Bayern Münihin hocası Tucheli Real Madrid korkusu sardı

Arda Güler yedek

Real Madrid'in Türk yıldızı Arda Güler'in maça yedek kulübesinde başlaması bekleniyor. Arda, bu dev mücadelede hocası Carlo Ancelotti'den forma bekleyecek.

Bayern Münihin hocası Tucheli Real Madrid korkusu sardı

Tuchel'den Real Madrid itirafı!

Maç öncesi basın toplantısında konuşan Tuchel, Real Madrid'in efsane aurasından bahsederken gazetecilere şu ifadeleri kullandı:

Carlo'ya karşı oynamak her zaman özel bir şeydir. Onun takımına zor anlar yaşatmaya çalışacağız. Stadyumdaki taraftarlara ihtiyacımız var. Bu yarı yarıya bir maç. Mücadeleyi kabul ediyoruz. Real Madrid'e karşı oynuyorsanız, onları çevreleyen efsane bir aurayla da karşı karşıyasınız demektir. Odak noktamız tamamen maç olacak. Hepimiz harika bir maç bekliyoruz.

YORUM YAZ