MENÜ

Jorge Jesus'a bonus... Sözleşmesinde madde var

Sarı-Lacivertliler şampiyonluğu ezeli rakibi Galatasaray'a kaptırdı, sezonun maçında Sarı-Kırmızılılar'a 3-0 kaybetti. Sezonu hayal kırıklıklarıyla geçiren Fenerbahçe'de tek teselli Ziraat Türkiye Kupası zaferi oldu. 9 yıl sonra gelen kupa şampiyonluğu taraftarı mutlu ederken Jorge Jesus'un sözleşmesindeki bir madde gündem oldu.

Jorge Jesus'a bonus... Sözleşmesinde madde var

Kariyerinde biri Güney Amerika'nın Şampiyonlar Ligi versiyonu olan Copa Libetadores olmak üzere tam 17 kupası bulunan Jorge Jesus geçen sene bugünlerde Sarı-Lacivertliler'e imza atmıştı. Jesus'un, İstanbul'a gelişi adeta bir dünya yıldızının transferi kadar izlenmiş, imza töreni de bir o kadar dikkat çekmişti.

Haberin Devamı

Jorge Jesusa bonus... Sözleşmesinde madde var

43.7 milyon Euro harcandı

Fenerbahçe uzun süredir istediği lider ruhlu, kazanma odaklı ve kupa alışkanlığı olan bir teknik adama sonunda kavuşmuştu. Beklentiler çok büyüktü, ikna sürecinde yoğun mesailer harcanmış, çok ciddi bütçeler konuşulmuştu. Kanarya bu sezon tam 43.7 milyon Euro'luk transfer ödemesiyle dikkat çekmiş ona rağmen kurulan kadro kalite olarak ezeli rakiplerinin gerisinde kalmıştı.

UĞURCAN ÇAKIR, GALATASARAY'A TRANSFER OLACAK MI?

Jorge Jesusa bonus... Sözleşmesinde madde var

Uzun süre yarışı arkada sürdürdü

Jesus'la, Süper Lig ve Türkiye Kupası'nı hedefleyen, Avrupa'da da gidebildiği yere kadar gitme planı olan Kanarya önce son 16'da Sevilla'ya elendi, Avrupa'ya havlu attı. Uzun süre Galatasaray'ın arkasında lig yarışını sürdüren Sarı-Lacivertliler salı günü Aslan'ın, MKE Ankaragücü deplasmanında 4-1 kazanmasıyla şampiyonluğu da ezeli rakibine kaptırmıştı.

Haberin Devamı

Jorge Jesusa bonus... Sözleşmesinde madde var

'Yönetim istifa' sesleri

Fenerbahçe camiasının tek umudu sezonun son maçında derbide Cim Bom'u kendi sahasında yenerek moral bulmaktı. Ancak o da hüsranla sonuçlandı... Kanarya tek bir isabetli şut çekemediği dev derbiden ilk yarıdaki gibi 3-0'lık skorla mağlup ayrıldı. Taraftarlar yönetimi istifaya davet ederken, sezon ortalarında büyük ilgi gören Jorge Jesus'la da yola devam edilmemesi dillendirilmeye başlanmıştı.

PERFORMANSI DİKKAT ÇEKMİŞTİ...

Jorge Jesusa bonus... Sözleşmesinde madde var

Son maçına çıkacak

Son dönemde çıkan haberler ise adeta Sarı-Lacivertli taraftarların saçını başını yoldurttu. Ziraat Türkiye Kupası finalinde Medipol Başakşehir'le karşılaşacan olan Kanarya'da teknik direktör Jorge Jesus çok yüksek ihtimal Türkiye'deki son maçına çıktı. Sahadan 2-0 galip ayrılan Kanarya, 9 yıllık kupa hasretini noktalayarak sezonu bir kupayla tamamladı. Portekizli hocanın bir planı daha vardı: 500 bin Euro'luk bonusu kapmaktı...

 
 
 
Bu gönderiyi Instagram'da gör
 
 
 

Fanatik (@fanatikcomtr)'in paylaştığı bir gönderi

Jorge Jesusa bonus... Sözleşmesinde madde var

7 milyon Euro maaşı var

Fenerbahçe'deki yıllık maaşı 7 milyon Euro'yu bulan tecrübeli hoca, Türkiye Kupası'nda zafere ulaşırsa sözleşmesinde yazan 500 bin Euro'luk primin sahibi oldu.

SAMATTA'DAN FENERBAHÇE'YE ŞOK!

Enner Valencia'nın Tigres Formasıyla En iyi Anları

Jorge Jesusa bonus... Sözleşmesinde madde var

YORUM YAZ