MENÜ

Fenerbahçe'de üçüncü ayrılık! Resmi teklif geldi

Leonardo Bonucci ve Rade Krunic hamleleri ile transfer dönemine hızlı bir giriş yapan Fenerbahçe'de sürpriz bir ayrılık yaşanabilir. Yıldız futbolcu için resmi teklif geldi.

Fenerbahçe'de üçüncü ayrılık! Resmi teklif geldi

İsmail Kartal yönetimindeki Fenerbahçe'de sıcak gelişmeler yaşanıyor. Leonardo Bonucci ve Rade Krunic hamleleriyle kadrosunu güçlendiren sarı-lacivertliler, Çağlar Söyüncü'yü de açıklamaya hazırlanırken sürpriz bir ayrılık yaşanabilir.

Haberin Devamı

UMUT NAYİR VE SAMET AKAYDİN GİTTİ

Kış transfer döneminde Fenerbahçe'de ayrılıklar da yaşandı. Forma şansı bulmakta zorlanan Umut Nayir, Pendikspor'un yolunu tutarken, Samet Akaydin de Fatih Terim'in çalıştırdığı Panathinaikos'a transfer oldu.

GİTMEK İSTEDİĞİ TAKIMI AÇIKLADI

FENERBAHÇE'DE AYRILIK

Sports Digitale'in haberine göre Fenerbahçe forması giyen Miguel Crespo için kulübe resmi teklif geldi. Ayrılık ihtimali yakın. Fenerbahçe, teklifi değerlendirmeye aldı.

Fenerbahçede üçüncü ayrılık Resmi teklif geldi

CRESPO 17 MAÇA ÇIKTI

Fenerbahçe'nin tecrübeli orta sahası Miguel Crespo bu sezon 17 resmi mücadelede şans buldu. Portekizli orta saha bu süreçte 1 gol ile 1 asist üretti.

Miguel Crespo'nun Fenerbahçe ile olan sözleşmesi 30 Haziran 2025'te sona erecek. Portekizli futbolcunun güncel piyasa değeri 6 milyon euro.

Haberin Devamı

Fenerbahçede üçüncü ayrılık Resmi teklif geldi

YORUM YAZ