MENÜ

Fenerbahçe Teknik Direktörü Jorge Jesus: Skorun bir önemi yok!

Kasımpaşa'yı 5-1 gibi rahat bir skorla deviren Fenerbahçe zirve takibini sürdürdü. Maçı değerlendiren Sarı-Lacivertliler'in hocası Jorge Jesus, "Önemli olan galip gelmekti. Skorun bir önemi yoktu tabii ki 5-1 gibi net bir skor alında bu daha da iyi oluyor" diye konuştu. Portekizli çalıştırıcı, Valencia'nın 4 gollük performansını ve perşembe günkü Adana Demirspor maçını da yorumladı...

Fenerbahçe Teknik Direktörü Jorge Jesus: Skorun bir önemi yok!

Sarı-Lacivertliler, Süper Lig'in 21. haftasının kapanış maçında Kasımpaşa'yı farklı geçti. Fenerbahçe, Enner Valencia'nın tam 4 gol atarak yıldızlaştığı maçta Lacivert-Beyazlılar'ı 5-1 devirdi. Batshuayi'nin gol perdesini kapadığı Kanarya bu sonuçla lider Galatasaray'ın kazandığı haftada 4 puanlık farkını korudu ve zirve takibini sürdü. Mamadou Fall'ın tek golünün yetmediği maçta ise Paşa 19 puanda ve ateş hattında kaldı.

Haberin Devamı

'Bazı anlarda çok iyi değildik ama...'

Mücadelenin ardından oldukça mutlu olduğu gözlemlenen Fenerbahçe Teknik Direktörü Jorge Jesus da son düdük sonrasında önemli açıklamalarda bulundu. Mücadeleyi değerlendiren Portekizli yıldız, "Önemli olan galip gelmekti. Skorun bir önemi yoktu tabii ki 5-1 gibi net bir skor alında bu daha da iyi oluyor. Maç içinde iyi olduğumuz anlar vardı. Bazı anlarda çok iyi değildik. Yenik duruma düştük ama takım dezorganize olmadı ve kısa sürede durumu 2-1'e getirmeyi başardı. 2-1'den sonra dengemiz daha iyiydi sahada. Taraftarımız, yenik duruma düşünce gerilmedi, bizi desteklemeye devam ettiler. Farklı bir galibiyet aldık. Bizim için önemli olan 3 puandı. Şimdi yapmamız gereken perşembe Adana'da oynayacağımız maçı düşünmek" dedi.

Haberin Devamı

Fenerbahçe Teknik Direktörü Jorge Jesus: Skorun bir önemi yok

'Valencia sadece 4 gol atmadı'

Kariyerinde ilk kez 4 gol birden atan Valencia'nın da performansını yorumlayan Jesus, "Valencia bugün 4 gol attı ama 4 gol atmakla kalmadı, kariyerindeki en çok gole ulaştığı sezona ulaştı ve sezonun bitmesine çok uzun zaman var. Hem 4 gol attı, hem de şimdiden çok fazla gol sayısına ulaştı" ifadelerini kullandı. 

'Demirspor'un çok fazla kaliteli oyuncusu var'

Perşembe günü oynanacak Adana Demirspor maçına da değinen tecrübeli çalıştırıcı, "Her maç önemli. Her maç 3 puan değerinde. Tabii ki bazı takımlar, diğerlerinden daha kuvvetli olabiliyor. Adana Demirspor'un çok fazla iyi ve kaliteli oyuncusu var. Zor bir maç bekliyorum. Kendi kalitemize inanıyoruz" yorumunu yaptı. 

YORUM YAZ