MENÜ

Fenerbahçe'de son dakikalarda büyük kayıp! Cezalı duruma düştü

Süper Lig'in 21. haftasında sahasında ağırladığı Kasımpaşa karşısında 5-1'lik bir galibiyet alan Fenerbahçe'de teknik direktör Jorge Jesus'un 71. dakikada oyuna aldığı yıldız isim, 89. dakikada gördüğü sarı kart ile kritik deplasmanda cezalı duruma düştü.

Fenerbahçe'de son dakikalarda büyük kayıp! Cezalı duruma düştü

Fenerbahçe, Süper Lig'in 21. haftasında sahasında Kasımpaşa'yı konuk etti. Sarı-Lacivertliler, karşılaşmayı 5-1 kazansa da son bölümde şanssız bir an yaşadı.

Haberin Devamı

9 İSİM SINIRDAYDI
Fenerbahçe’de, Kasımpaşa karşılaşmasında sakatlıkları devam eden Nazım Sangare ve Joao Pedro’nun yanı sıra düz koşulara devam eden Osayi Samuel ile Joshua King maç kadrosunda yer almadılar.Kanarya’da 4 eksik ismin yanı sıra sınırdaki oyuncuların bir hayli fazla olması da dikkat çekiyordu. Sarı-Lacivertliler’de Serdar Aziz, Gustavo Henrique, Attila Szalai, Mert Hakan Yandaş, Ferdi Kadıoğlu, Miguel Crespo, Miha Zajc, Michy Batshuayi ve Emre Mor sınırda yer alan oyunculardı.

Fenerbahçede son dakikalarda büyük kayıp Cezalı duruma düştü



71'DE GİRDİ, 89'DA CEZALI DURUMA DÜŞTÜ
Fenerbahçe'nin önemli isimlerinden Miguel Crespo, karşılaşmaya yedek kulübesinde başlamıştı. Teknik direktör Jorge Jesus'un tercihiyle 71. dakikada oyuna dahil olan Crespo, 89. dakikada gördüğü sarı kart neticesinde cezalı duruma düştü.
ZORLU DEPLASMANDA YOK
Fenerbahçe, Süper Lig'in 22. haftasında kritik bir deplasmana çıkacak. 2 Şubat'ta Adana Demispor ile deplasmanda karşılaşacak Fenerbahçe'de Miguel Crespo, cezası nedeniyle forma giyemeyecek.

YORUM YAZ