MENÜ

Bilic'in adamı: Aras

Transfer çalışmalarını tüm hızıyla sürdüren Beşiktaş'ın teknik direktörü Slaven Bilic, Lokomotiv Moskova döneminde de istediği Aras Özbiliz'i gündemine aldı.

Bilic'in adamı: Aras

Kuban takımında forma giyen 23 yaşındaki kanat oyuncusu Aras Özbiliz için tecrübeli teknik adam Bilic, yönetimden oyuncunun alınmasını talep etti. Dün yönetim kurulu üyesi Ahmet Mete Vardar ve sportif direktör Önder Özen soluğu, Avusturya’da kamp yapan Rus temsilcisinin otelinde aldı. Burada yöneticilerle masaya oturan ikilinin, 5 milyon Euro bonservis, oyuncuya da 1.5 milyon Euro verilmesi karşılığında el sıkıştığı ifade edildi. Önümüzdeki iki gün içerisinde kesin kararın Kuban’a verileceği öğrenildi.

İstanbul’da Ermeni bir ailenin çocuğu olarak dünyaya gelen, sonrasında Hollanda’da büyüyen Aras, Ajax’ın alt yapısında yetişti. Sol ayaklı ama ters kanatta çok etkili bir futbolcu. 2010’da A Takım’a yükseldi. Milli Takım tercihini ise Hollanda’dan yana değil, Ermenistan’dan yana kullandı. 2012 ’de Kuban’dan gelen teklif sonrası burada oynamaya başladı. Bu oyuncunun peşinde Fransa’dan Monaco, Rusya’dan ise Spartak Moskova’nın olduğu konuşuluyor. Bu arada Beşiktaş’ın Porto’da forma giyen 28 yaşındaki orta saha oyuncusu Varela için temasa geçtiği bildirildi. Bu transferin de önümüzdeki günlerde netleşmesi bekleniyor.

Haberin Devamı
YORUM YAZ