MENÜ

ÖZEL | Beşiktaş'ta Qurbanov sesleri: Qarabağ FK'dan açıklama geldi

Fernando Santos ile yollarını ayıran Beşiktaş yeni teknik direktör arayışlarına ara vermeden başladı. Portekizli teknik adamın ardından yeni teknik direktör konusunda hata yapmak isteyem siyah-beyazlılar ince eleyip sık dokuyor. Yerli ve yabancı birçok teknik adamın ismi Beşiktaş ile anılırken bunlardan biri de Qarabağ FK'da görev yapan Qurban Qurbanov oldu. Qarabağ FK, konuyla ilgili Fanatik.com.tr'ye açıklama yaptı. İşte detaylar...

ÖZEL | Beşiktaş'ta Qurbanov sesleri: Qarabağ FK'dan açıklama geldi

Son olarak teknik direktörlük görevine Fernando Santos'u getiren Beşiktaş, Samsunspor karşısında alınan 1-1'lik beraberliğin ardından tecrübeli teknik adamla yollarını ayırmıştı. Santos'un ayrılığının ardından birçok isim gündeme geldi. Bu isimlerden biri de Azerbaycan'ın güçlü ekibi Qarabağ FK'nın teknik direktörü Qurban Qurbanov...

Haberin Devamı

QURBANOV İDDİALARI YİNE GÜNDEME GELDİ

2008 yılından beri Qarabag FK'yı çalıştıran Qurban Qurbanov'un ismi, Fernando Santos'tan önce de Beşiktaş ile anılmıştı. Portekizli teknik adamla yollarını ayıran siyah-beyazlıların 52 yaşındaki başarılı çalıştırıcıyı bir kez daha gündemine aldığı iddia edilmişti.

LEVERKUSEN'E KÖK SÖKTÜRDÜ

2008 yılından beri Qarabağ FK'da görev yapan Qurbanov, özellikle bu sezon Bundesliga'da şampiyon olan ve hiçbir resmi maçta bileği bükülmeyen Bayer Leverkusen karşısında takımına oynattığı oyun ile Avrupa'nın da dikkatini çekti. Avrupa Ligi'nde Alman ekibine rakip olan Qarabağ FK iki maçta da 2-0 öne geçmesine rağmen son dakikalarda gelen gollerle turnuvaya veda etmişti.

QARABAĞ FK'DAN FANATİK.COM.TR'YE AÇIKLAMA

Haberin Devamı

FK Karabağ Basın Sözcüsü Anar Haciyev konuyla alakalı olarak Fanatik.com.tr'ye açıklama yaptı. Haciyev, "Hocamızın Beşiktaş Kulübü'ne teknik direktör olacağı haberleri Azerbaycan medyasında da sürekli yayınlanıyor. Bu konuyla ilgili olarak resmi veya gayriresmi kulübümüzün hiçbir bilgisi yoktur.

ÖZEL | Beşiktaşta Qurbanov sesleri: Qarabağ FKdan açıklama geldi

Çıkan haberler asılsızdır. Geçtiğimiz günlerde düzenlenen bir basın toplantısında hocamız da kariyerini Qarabag FK’da devam ettirmek isteğini dile getirmiştir." ifadelerini kullandı.

HASAN ARAT'TAN AÇIKLAMA

Beşiktaş Başkanı Hasan Arat, yeni teknik direktör konusunda şu açıklamayı yaptı: "Yerli ve yabancı alternatiflerimiz var. Uyum sağlayıp sağlayamayacaklarına bakıyoruz. Kırılgan bir dönemdeyiz ve hassas davranacağımızı bilmenizi istiyorum. Kupayı kazandıktan sonra bazı şeyleri paylaşacağım. Yerli ve yabancı hoca ihtimali yüzde 50 - 50."

Burak ÖZDEMİR - Fanatik.com.tr

Beşiktaş'ta başkan Arat ve yönetimi Hakkı Yeten'i mezarı başında andı

ÖZEL | Beşiktaşta Qurbanov sesleri: Qarabağ FKdan açıklama geldi

YORUM YAZ