MENÜ

Danilo’s Pizza Bursa Ant Spor, TKBL’de Finale Koşuyor

Türkiye Kadınlar Basketbol 1. Ligi’nde (TKBL) yeni kurulmasına rağmen fırtınalar estiren Bursa temsilcisi Danilo’s Pizza Bursa Ant Spor, play-off müsabakalarında adım adım finale koşuyor.

Danilo’s Pizza Bursa Ant Spor, TKBL’de Finale Koşuyor

Ligi 16 takım arasında 4. sırada bitirerek play-off etabına kalan Danilo’s Pizza Bursa Ant Spor, Lidya Garden City Turgutlu Belediyespor’u iki maçta da yenerek (90-85 ve 69-76) yarı finale adım atmıştı. Yarı finalde de müthiş oyununu sürdüren Bursa temsilcisi, Ferhatoğlu Edremit Belediyesi Gürespor’u deplasmanda oynadığı iki maçta da (85-90 ve 70-72) devirerek 2-0 üstünlüğü ele geçirdi.

Haberin Devamı

Play-off etabında hiç fire vermeden ilerleyen Danilo’s Pizza Bursa Ant Spor, yarı finalin üçüncü randevusunda 14 Nisan Pazar günü saat 15.30’da Gemlik Spor Salonu’nda oynayacağı maçta da Ferhatoğlu Edremit Belediyesi Gürespor’u yenmesi halinde adını finale yazdıracak. Yarı finalin diğer ayağında ise YTR Gayrimenkul Bodrum Basketbol, evinde oynadığı müsabakalarda Botaş Gelişim’e iki maçta da üstünlük sağlayarak Pazar günü oynanacak üçüncü maç öncesi final için avantaj elde etti.

Başkan Zafer Bahadır Saraç: “Tarihi bir dönemeçteyiz”

Danilo’s Pizza Bursa Ant Spor Başkanı Zafer Bahadır Saraç, Türkiye’nin aydınlık yüzü olan çocuklarımızın spor yapmasını teşvik etmek, genç kızlarımıza basketbol sevgisi aşılamak için çıktıkları bu yolda az zamanda çok büyük işler başardıklarını söyledi. Yönetim olarak çok uyumlu çalıştıklarını, takımda da teknik heyet ile oyuncular arasında çok güçlü bir bağ bulunduğunu ifade eden Başkan Saraç, “Hedefe doğru emin adımlarla ilerliyoruz. İlk yılımızda belki de kimse bizden bu başarıyı beklemiyordu. Ancak kendimize güvendik. Oyuncularımız da parkede cansiperane savaştı. Bunun da karşılığını almaya başladık. Play-off etabında önce Turgutlu Belediyespor’u saf dışı bıraktık. Şimdi de sırada Edremit Belediyesi Gürespor var. Deplasmanda iki maçta da kazandık, inşallah Pazar günü evimizde taraftarımızın önünde de kazanıp ilk sezonumuzda finale yükseleceğiz” diye konuştu.

Haberin Devamı

“Tüm Bursalı sporserverleri, Pazar günü Gemlik Spor Salonu’na Bekliyoruz”

Bursalı taraftarları “Çok özel” olarak tanımlayan Başkan Zafer Bahadır Saraç, şöyle devam etti: “Bu oyuncu grubu inandığında neleri başarabileceğini herkese gösterdi. Şimdi sıra taraftarımızda. Bu takım, Bursa şehrini temsil ediyor. Bu kızlar parkeye çıkınca terlerinin son damlasına kadar mücadele veriyor. Bizi bağırlarına basan çok değerli Bursalı sporseverlerden, kıymetli Gemlik halkından 14 Nisan Pazar günü Gemlik Spor Salonu’nda oynayacağımız maçta tribünleri doldurup bu kızlarımıza itici güç sağlamalarını bekliyoruz. Final ile aramızda sadece bir maç var. Sevinçler, mutluluklar paylaşıldıkça büyür. Mübarek Ramazan Bayramımızı kutladığımız haftanın finalini de finalle yapmak istiyoruz. Gelin bu başarıya ortak olun, bu yürekli kızlara son topa kadar destek verin. Onlar her şeyin en güzelini hak ediyorlar.”

Haberin Devamı

 

 

 

YORUM YAZ