MENÜ

Jose Mourinho: 2002-03 senesinde Türkiye'den teklif gelmişti

Fenerbahçe - Manchester United maçı öncesi basın toplantısı düzenleyen Jose Mourinho, Fenerbahçe ile ilgili olumlu sözler sarfederken tarihi bir itirafta da bulundu: Türkiye'den teklif aldım.

Jose Mourinho: 2002-03 senesinde Türkiye'den teklif gelmişti

UEFA Avrupa Ligi'ndeki Fenerbahçe-Manchester United maçı öncesi açıklamalarda bulunan Jose Mourinho tarihi bir itirafta bulundu. Ülker Stadı'nda yarın akşam Manchester United'ın başında Fenerbahçe'ye karyı rakip olacak Portekizli teknik adam basın toplantısında önemli açıklamalar yaptı. Jose Mourinho, Fenerbahçe'nin futbolundan da övgü dolu sözlerle bahsetti.

"Fenerbahçe'nin kötü oynadığını düşünmüyorum"

Jose Mourinho, "Grupta kendimizi iyi bir konuma getirdik. Feyenoord'a kaybettikten sonra kazanmasaydık şansımız azalırdı ama böyle bir şey olmadı. 1 hafta içinde 3 savunmacı kaybettik, zor durumdayız. Avrupa Ligi için fikrim değişti çünkü kurallar değişti. Çünkü bu kupayı kazanan artık Şampiyonlar Ligi'ne direkt gidiyor. Fenerbahçe'nin kötü oynadığını düşünmüyorum. Fenerbahçe yarım saatten fazla bir süre sağlam durdu. Maç da bizim için kolay olmadı. Ama öyle bir an geldi, birkaç dakikada 2 gol attık. Maç sonrasında farklı oldu. Fenerbahçe'nin liginde maçlarını kazanması normal. Türk ligi gelişiyor ama 3 büyük İstanbul kulübü hala güçlü Türkiye'de" dedi.


Fenerbahçe Manchester United hangi kanalda saat kaçta canlı yayınlanacak?


"İyi oynuyoruz, sonuç gelmiyor"

Heyecanlı olduğunu ve şu anki sonuçlardan mutlu olmadığını ifade eden Mourinho, "Ama performansımızdan memnunum. İyi oynuyoruz, sonuç gelmiyor. Bir hocanın hissedeceği en kötü his, oyunculardan mutlu olmamak olur. Tam tersi bir hisse sahibim. Chelsea maçından sonra takım inanılmaz tepki verdi. Son maçtaki durumumuz bunun iyi örneği. Çok gol kaçırdık ve kazanamadık. Valencia'nın sakatlığı kötü evet. Ama Valencia çok iyi oynarken bile biz Darmian'ı hazırlıyorduk" dedi.

"2002-03 senesinde Türkiye'den teklif gelmişti"

Türkiye'de takım çalıştırmak ister misiniz? sorusu üzerine Mourinho, "Portekiz'deyken ilk teklif 2002-03 senesinde Türkiye'den gelmişti. Olmadı, gerçekleşmedi. 13-14 yıldır bir daha Türk ekibinden teklif gelmedi. Ben tutkuyu severim, maçlara tutkuyla bakarım. Türkiye'de büyük bir tutku var, o yüzden Türkiye'de çalışmak neden olmasın" dedi.


Dick Advocaat'tan Aatif Chahechouhe bombası

Haberin Devamı
YORUM YAZ